REACTIES. Mignolet: “We deden niet eens mee” - Vanaken: “Ontgoocheld in onszelf”

Champions leagueWat nu Club Brugge? Een nieuw groepsgesprek? “Wat kun je nog gaan zeggen”, zuchtte Simon Mignolet, die beseft dat enkel een resultaat in Genk dit kan omkeren: “De vinger wijzen of kwaad worden is zinloos.” 

4 reacties

 • Stefaan Breynaert

  1 jaar geleden
  Met een beneligue waarin de zes beste van België tegen de 10 beste van Nederland spelen zouden we het al moeilijk hebben om in de top 3 te eindigen.
 • eric debanne

  1 jaar geleden
  En dat zijn dan die mannen die geen belastingen moeten betalen ...! Betaald ze volgens hun prestaties zou beter zijn ...! Zouden zich moeten schamen tegenover hun supporters ... En Clement het seizoen teveel vrees ik Wat was dat met die opstelling ? En waarom terug geen Ruud vormer in de ploeg ...🙄...?
 • Luc Deville

  1 jaar geleden
  Als een speler evenveel betaald zou worden als de belasting die een kuisvrouw moet betalen dan nog waren de spelers nog overbetaald.
 • Marc Pauwels

  1 jaar geleden
  En Mignolet zou best niet te hard roepen. Ze gaan wel makkelijk binnen de laatste weken. Nog weinig "grote" saves.
 1. De meest bizarre viering van de Champions League-avond: Nkunku blaast ballonnetje op
  Play
  Champions League

  De meest bizarre viering van de Champions Lea­gue-avond: Nkunku blaast ballonne­tje op

  Christopher Nkunku (24) vierde zijn Champions League-doelpunt gisteravond niet met salto’s of andere halsbrekende toeren. Wél met...een ballonnetje. Nadat de Franse spits de 0-1 van RB Leipzig in doel had gelegd tegen Shakhtar Donetsk haalde hij de ballon boven. Een opvallend beeld, waar wel een mooi verhaal achter zit. Na de match vertelde Nkunku immers dat hij het deed voor zijn zoontje. Het jongetje is dol op ballonnen.