REACTIES. Mignolet: “Kunnen niet teleurgesteld zijn, winst zat er niet in” - Vanaken: “Mogen trots zijn op deze campagne”

Champions LeagueEen terecht resultaat, zo vinden zowel Hans Vanaken als Simon Mignolet de 0-0 tegen Bayer Leverkusen. En hoewel hen groepswinst nog uit de handen glipte, overheerst fierheid na de Brugse campagne en bijhorende overwintering in de Champions League.

5 reacties

 • Vanhercke Franky

  3 maanden geleden
  Met iets meer grinta win je die match altijd!
 • Pascal de haes

  3 maanden geleden
  Slecht spelen goed spelen winnen verliezen vanaken is altijd tevreden
 • Thomas Du Bois

  3 maanden geleden
  Ze hadden meer lef moeten tonen dan telkens de bal achterin wat rond te tikken. Ze hadden niks te verliezen.
 • philippe degryse

  3 maanden geleden
  hans, deze avond was je de zwakste speler van Club, dus ik zou zwijgen in jou plaats.
 • van Dessel Wim

  3 maanden geleden
  Ze zijn in Brugge al lang blij dat ze nog één keertje mogen mee-voetballen/doen, en dat beseffen ze hoogst waarschijnlijk zélf ook goed genoeg.
 1. “Onbegrijpelijk dat Jutglà nog niet voorkwam in WK-plannen van Luis Enrique”: Spaanse pers stuurt na “nachtmerrie in Brugge” boodschap naar bondscoach
  Play
  Champions League
  23

  “Onbegrij­pe­lijk dat Jutglà nog niet voorkwam in WK-plan­nen van Luis Enrique”: Spaanse pers stuurt na “nachtmer­rie in Brugge” boodschap naar bondscoach

  Een nachtmerrie, een betovering, een vloek. De Spaanse media kropen in hun pen na de winst van Club Brugge tegen Atlético Madrid. Met bijzondere aandacht voor Ferran Jutglà, die deze zomer voor amper vijf miljoen van Barcelona B naar blauw-zwart ging. “Dat Barça met Lewandowski een van de beste spitsen ter wereld heeft, wil niet zeggen dat de blunder rond Jutglà al vergeten is.”