PSG-coach Mauricio Pochettino: “Met alle grote namen als één team spelen is de uitdaging”

Champions LeagueVan onderschatting geen sprake bij PSG, zo lijkt het wel. Coach Mauricio Pochettino geeft in een gesprek met VTM Nieuws alvast aan dat hij “een moeilijke match” verwacht tegen Club Brugge. “We hebben veel grote namen in onze ploeg. Spelen als één team is nu de uitdaging." 

2 reacties

 • Dave Janssens

  1 maand geleden
  Hebben 'jullie' het gehoord? Het collectief is het belangrijkste (in voetbal).. Maw niemand heeft ooit op zijn eentje een wedstrijd gewonnen. Zelfs Maradona deed dat niet, al kwam die 'als enige' mss wel een beetje in de buurt. Een boodschap aan alle media/analisten die het nooit en maar niet kunnen laten een bepaalde speler (vaak De Bruyne) abnormaal en bijna wereldvreemd op te hemelen met lyrische woorden die in feite zeggen dat men noga bollen v/h voetbalspelletje begrijpt.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Ja voor die coach is het gemakkelijk praten eh ... Hij heeft een wereldploeg ter beschikking Waar is het probleem
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.