Philippe Clement
Volledig scherm
Philippe Clement © EPA

Philippe Clement overschouwt de uiteenlopende Champions League-campagne: “Dit was geweldig interessant”

Champions leagueWat zo mooi begon, is pijnlijk geëindigd. Net na het doek in Parijs viel voor Club, overschouwde Philippe Clement de Europese campagne. “Deze ervaringen zullen opbrengen.”

8 reacties

 • FRITS VERSTRAETEN

  2 maanden geleden
  Clement heeft 1 doel bereikt het torpoderen van zijn beste speler namelijk Vormer die nu nooit meer op zijn oude niveau zal kunnen komem en Clement zijn reden heeft om hem niet meer op te stellen dus dat heeft hij bereikt, proficiat.
 • Louis Meeus

  2 maanden geleden
  Hoogmoed komt voor de val. Club is te groot voor België, maar jongens toch. Ze halen dit jaar niks.
 • JOHAN VLEIRICK

  2 maanden geleden
  Ik begrijp Clement wel! Eigenlijk was er maar 1 echt ondermaatse wedstrijd, thuis tegen Leipzig! 2 wedstrijden waren exceptioneel, in de andere 3 liet Club bij momenten echt fraaie dingen zien, maar werd het gewoon op waarde geklopt!
 • Marc Fonteyn

  2 maanden geleden
  Is het toch wel duidelijk dat ze daar niks te zoeken hebben. Armoe troef.
 • dave hosten

  2 maanden geleden
  Zal opbrengen, voor Club al 30mio euro. Voor spelers hopelijk ook want door tegen dergelijke wereldtop te spelen, wordt je beter
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. ‘The day after’: spelers van Club Brugge moeten zich in alle vroegte alweer melden op het oefencomplex in Westkapelle
  Play
  Club Brugge
  52

  ‘The day after’: spelers van Club Brugge moeten zich in alle vroegte alweer melden op het oefencom­plex in Westkapel­le

  De wereld draait door, ook voor Club Brugge. Na de pijnlijke nederlaag in de Champions League tegen RB Leipzig moesten de spelers van blauw-zwart zich vandaag al in alle vroegte melden op het Belfius Basecamp, het oefencomplex van de landskampioen. Noa Lang, Jack Hendry of Charles De Ketelaere: allemaal stuurden ze hun bolide deze voormiddag al opnieuw de parking op in Westkapelle.
 3. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 1. Real Madrid-PSG absolute kraker in achtste finales Champions League, Vertonghen met Benfica tegen ex-club Ajax
  Play
  Buitenlands voetbal
  11

  Real Ma­drid-PS­G absolute kraker in achtste finales Champions League, Vertonghen met Benfica tegen ex-club Ajax

  Eén absoluut topduel in de achtste finales van de Champions League. Real Madrid neemt het op tegen Paris Saint-Germain. Courtois en Hazard dus tegen Messi, Mbappé en Neymar. Nog een affiche die in het oog springt, is Benfica-Ajax. Jan Vertonghen keert zo terug naar de club waar het voor hem allemaal begon. Ook de affiches in de play-offs van de Europa League en Conference League zijn bekend. Met als grootste blikvanger het EL-duel tussen Napoli en FC Barcelona.