Philippe Clement
Volledig scherm
Philippe Clement © VTM Nieuws

Philippe Clement: “Mirakels die we nodig hadden, bleven uit”

Champions LeaguePhilippe Clement had het achteraf over een “logische” nederlaag. “Dit Dortmund is op dit moment top vijf van Europa”, vertelde de coach van Club Brugge na de 3-0 in het Signal Iduna Park. 

7 reacties

 • willy van dijck

  2 maanden geleden
  Op club verband is België een van de mindere landen van Europa. Als je moet winnen op mirakels en dromen blijft dan maar dromen.
 • eric de baene

  2 maanden geleden
  Er was meer dan 1 klasse verschil + budget van die ploeg Kunt ge niet meestrijden is geen schande Geen enkel Belgische ploeg heeft iets te zoeken in champion's league !
 • Johan Billiet

  2 maanden geleden
  Allé, eerst zegt ie moet men geluk hebben, nu moet je blijkbaar op mirakels hopen om een match te winnen. Blijkbaar hebben andere ploegen die winnen steeds geluk gehad en een goede draad naar "hierboven" voor de nodige mirakels. Andere, rationele elementen zijn blijkbaar van geen tel...
 • Peter De Sadeleir

  2 maanden geleden
  Club Brugge is dan toch niet de wereldploeg die het te min vind om nog langer in de jupiler league te spelen,beide voetjes op de grond en realistisch blijven is hier duidelijk de boodschap.
 • pol van de velde

  2 maanden geleden
  Op zeker ogenblik had ik de indruk dat er twee ploegen naar hetzelfde doel aan het sjotten waren.
 1. ‘Shirt uit en zwaaien’: spelers in Brugse kleedkamer uit de bol
  Play
  Champions League

  ‘Shirt uit en zwaaien’: spelers in Brugse kleedkamer uit de bol

  De grootste Belgische thuiszege ooit in de Champions League. De eerste Champions League-zege in Jan Breydel sinds november 2005. Na vijf speeldagen al zeker van Europese overwintering in de Europa League, terwijl dromen over méér in de Champions League mag. Club Brugge beleefde een geweldige avond en dat werd logischerwijs stevig gevierd in de kleedkamer. Clinton Mata ging tegen Zenit niet alleen voorop in de strijd op het veld maar ook in het feestgewoel. ‘Shirt uit en zwaaien’, op de tonen van Gala’s ‘Freed from Desire’. Op zijn Instagram liet de verdediger zijn volgers meegenieten met bovenstaand filmpje. ‘Trots op mijn team', schreef hij erbij. Dat de Angolees tegen Zenit de Russische beer Dzyuba (hij was niet helemaal fit en achtergebleven in Sint-Petersburg) niet in de ogen moest kijken, scheelde een flinke slok op de borrel. Volgende week wordt dat een ander verhaal. Dan wacht in Rome Lazio-spits Ciro Immobile.
 2. Real Madrid slaat opnieuw toe wanneer het moet: Koninklijke groepswinnaar dankzij 2 goals Benzema
  Play
  Champions League

  Real Madrid slaat opnieuw toe wanneer het moet: Koninklij­ke groepswin­naar dankzij 2 goals Benzema

  Als de hele voetbalwereld toekijkt, blijft Real het prima doen. Een wel erg comfortabele 2-0-zege doet de Koninklijke als groepswinnaar freewheelen naar de achtste finale van de Champions League. Benzema sloeg voor rust met twee keer het hoofd machtig toe. Mönchengladbach was echt nergens, maar mag zich dankzij een draw in Inter - Shakhtar toch nog opmaken voor de achtste finale van het kampioenenbal.
 1. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"

 2. De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuwmatch’: alle beelden van speeldag 21
  Play
  Jupiler Pro League

  De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuw­match’: alle beelden van speeldag 21

  0:03