Pep Guardiola ziet hoe zijn City een haperende start neemt in de Premier League. Geen alleenstaand geval.
Volledig scherm
Pep Guardiola ziet hoe zijn City een haperende start neemt in de Premier League. Geen alleenstaand geval. © Pool via REUTERS

Opvallend: Corona, gekwetsten,.... van de vijftien rijkste clubs is geen enkele nog ongeslagen

Champions LeagueSamen zouden ze graag een Super League oprichten, een gesloten liga voor de rijkste clubs. Anno 2020-2021 is geen van de supermachten uit de top 15 van rijkste clubs in Europa nog ongeslagen. Zijn er nog groten?

 1. Clement voor clash tegen Dortmund: “Wij willen ook de bal”
  Play
  Champions League

  Clement voor clash tegen Dortmund: “Wij willen ook de bal”

  Voor de wedstrijd waren er even twijfels rond de beschikbaarheid van Simon Deli, maar Philippe Clement kan toch rekenen op de Ivoriaan. “Deli had vorige week geen topmatch, maar ik heb hem vandaag gekozen om een linksvoetige centrale verdediger te hebben naast een rechtsvoetige.” Na de wedstrijd tegen KV Mechelen was Clement spijkerhard voor z’n spelersgroep, maar dat hoofdstuk heeft de coach van blauw-zwart naar eigen zeggen afgesloten. “Ik heb de ochtend na Mechelen een goede reactie gezien op de training en in de voorbije dagen. De spelers waren helemaal mee in het verhaal en waren ook teleurgesteld. Dat verhaal is dus al lang voorbij.”
 2. Inter-Real is ook het weerzien van twee tegenpolen: waarom Conte straks Hazard hartelijk de hand zal schudden
  PREMIUM
  Champions League

  In­ter-Re­al is ook het weerzien van twee tegenpolen: waarom Conte straks Hazard hartelijk de hand zal schudden

  “De schuld van de dochter.” Na de FA Cupfinale, mei 18, plaatste Willian op een triomffoto op Instagram weinig subtiel drie emoji’s van een beker over zijn trainer. Uitgewist. Het was zijn ijskoude afrekening met Antonio Conte, na twee jaar uitgespuugd bij Chelsea. Eden Hazard ging ondanks zijn bedenkingen nooit zover. Hij stuurde zijn coach met een afscheidsgeschenk terug naar Italië. Terugblik op Hazard & Conte. Zou er iets zijn blijven hangen?
 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presentator moest tranen bedwingen"
  Play

  Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presenta­tor moest tranen bedwingen"

 2. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"