Ex-Mechelen-speler Sérgio Oliveira knikkerde Cristiano Ronaldo uit de Champions League.
Volledig scherm
Ex-Mechelen-speler Sérgio Oliveira knikkerde Cristiano Ronaldo uit de Champions League. © AP
Juventus JUV
3
EINDE
2
FC Porto POR
 • 49' 63' Goal Federico Chiesa
 • 117' Goal Adrien Rabiot
 • Sérgio Oliveira Goal 19' 115'

Opnieuw geen kwartfinale voor Juventus en CR7: ex-Mechelen-speler Oliveira bezorgt Porto kwalificatie na verlengingen

Champions LeagueGod liet Sergio C. niet in de steek. Sergio O. evenmin. De middenvelder, op een blauwe maandag nog op de loonlijst van KV Mechelen, trapte met een vrijschop die door de muur ging FC Porto naar de kwartfinales. Exit Cristiano Ronaldo en co.

5 reacties

 • Patrick Tielemans

  1 jaar geleden
  Juventus stond met 9 spelers op het veld. Ronaldo en Morata telden gewoon niet mee. Die waren meer met hun uiterlijk bezig dan met de wedstrijd. Als je die vechtlust ziet van een Chiesa is dit wel iets anders hoor.
 • Robin Van Camp

  1 jaar geleden
  CR7, Messi, ze zijn niet meer wat ze geweest zijn. Ze kunnen het nog wel maar er zijn anderen die veel beter zijn. De nieuwe generatie heeft het al over genomen.
 • André Devriese

  1 jaar geleden
  Porto vanaf de 54e minuut met 10, Juventus vanaf de 1e minuut. Ronaldo kwam gewoon een avondwandelingetje doen. Schandalig voor zo'n salaris. Waar is zijn fierheid. Als je geen zin meer hebt sta dan je plaats af aan een minder ervaren speler die wel nog honger heeft. Tijd om er een punt achter te zetten CR7.
 • Wouter Vanwijnsberghe

  1 jaar geleden
  Met Ronaldo wint Juve helaas geen prijzen meer. Hij eist alles op, alles draait rond zijn persoon, ... Commercieel goeie zet geweest, maar sportief gezien gaat het bergafwaarts. Vorig jaar moeilijkste titel in 9 jaar gehaald en te vroeg gesneuveld in CL. Dit jaar geen titel, zelf al geen kwartfinale CL meer. Verkopen die handel! The sooner, the better. Genoeg ander talent lopen die wel een ploeg kan vormen ipv zich te schikken naar CR7 zn grillen.
 • DIRK SPRANGERS

  1 jaar geleden
  Porto door,dankzij 2 doelpunten van Sérgio Oliveira. Ex KV Mechelen speler.
 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Onze man in het Stade de France zag Thibaut Courtois geschiedenis schrijven: “Is hij nu ook officieel onze grootste doelman ooit?”
  PREMIUM
  Champions League

  Onze man in het Stade de France zag Thibaut Courtois geschiede­nis schrijven: “Is hij nu ook officieel onze grootste doelman ooit?”

  Een gigant. Letterlijk. Figuurlijk. San Tibu gaat in Madrid de legende in. In eigen land ook. In clubverband heeft Thibaut Courtois alles gewonnen, van de nationale titels over een Europa League tot de Champions League. Koninklijk palmares. In Parijs zette hij de kroon op een carrière. Onze man in het Stade de France, Kristof Terreur, zette zijn volgspot op Courtois en naasten. Hij zag monden openvallen: “Wat een fenomeen!”