AP
Volledig scherm
© AP

Opmerkelijk: Hazard is ondanks matige prestatie Madrileens kilometerkampioen tegen Chelsea

Champions LeagueEden Hazard kreeg een storm van kritiek over zich heen na de wedstrijd tegen Chelsea. Hazard dolde wat met ex-ploegmaats en dat schoot bij velen in het verkeerde keelgat. Nochtans was Hazard allerminst van slechte wil blijkt uit zijn statistieken. De Rode Duivel maalde namelijk de meeste kilometers van alle Madrilenen.

16 reacties

 • Marc Gabriels

  1 maand geleden
  Bart Van Gool een perfect lichaam ? Dat sinds hij daar aangekomen is al helemaal in puin ligt , maar geen probleem , hij gaat België nog grote kampioenstitels bezorgen , blijven dromen !!!!
 • Linda De Vreese

  1 maand geleden
  Ramos was onbestaande en bij de slechtste spelers van Real, een schim van vroeger. Maar ja, is Spanjaard zeker!
 • Cuypers Rudi

  1 maand geleden
  Wat wilt ge met een veteranen ploeg en op welke positie moest hij spelen.
 • Lars Vanhee

  1 maand geleden
  Muggenzifters, Real was nergens met hele team. Enkel Courtois kon beletten op grotere blamage. Hazard is ziet het spelletje nog steeds van op de pleintjes.
 • Alan Berckmans

  1 maand geleden
  @joeri , alleen al het feit dat je Hazard als spits ziet toont dat je er niets van kent . Hazard is een linkervleugel , soms linkeraanvaller en 4x in z'n carriere mss centraal aanvaller . Die speelt geen spits en hij is nooit een doelmachine geweest , eel dribbelende passer die de verdediging laar zich toe trekt om een gaatje te vinden .