Pep Guardiola.
Volledig scherm
Pep Guardiola. © Photo News

Op Jan Breydel staat er druk op de ketel voor City, Guardiola laat met trucje niets aan het toeval over

Champions LeagueEr staat druk op de ketel bij Manchester City. Op Jan Breydel moet er gewonnen worden. Pep Guardiola: “We weten wat we moeten doen. Die druk? I love it.” In Brugge laten ze zich pas dinsdag zien, maar intussen laat Guardiola met zijn MacBook in de hand niets aan het toeval over. Zelfs mét een trucje om de Covid-quarantaine in Engeland te mijden. 

1 reactie

 • jozef van riel

  1 maand geleden
  Geloof niks van dat 'trucje' van Guardiola! Emerson (Braziliaan) en Romero (Argentijn) speelden gisteren toch wel mee met Spurs in England! En zij hadden beide ook een interland gespeeld in Zuid Amerika! En de Man. City spelers zouden na de wedstrijd in Brugge England wel binnen mogen zonder quarantaine? Dan zijn die 10 dagen welke normaal voorzien zijn toch ook nog niet voorbij!
 1. ‘The day after’: spelers van Club Brugge moeten zich in alle vroegte alweer melden op het oefencomplex in Westkapelle
  Play
  Club Brugge
  51

  ‘The day after’: spelers van Club Brugge moeten zich in alle vroegte alweer melden op het oefencom­plex in Westkapel­le

  De wereld draait door, ook voor Club Brugge. Na de pijnlijke nederlaag in de Champions League tegen RB Leipzig moesten de spelers van blauw-zwart zich vandaag al in alle vroegte melden op het Belfius Basecamp, het oefencomplex van de landskampioen. Noa Lang, Jack Hendry of Charles De Ketelaere: allemaal stuurden ze hun bolide deze voormiddag al opnieuw de parking op in Westkapelle.
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.