Onze watcher over Club Brugge, dat vorig jaar op 2 centimeter van de achtste finales strandde.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze watcher over Club Brugge, dat vorig jaar op 2 centimeter van de achtste finales strandde. © Belga

Onze watcher ziet hoe het fantaseren bij Club Brugge gedaan is: “Geen Man City of PSG in groepsfase als het zelf zou mogen kiezen”

Champions LeagueU heeft ongetwijfeld ook een voorkeur. Een droomloting. “Maar het hoeft straks geen poule met De Bruyne, Messi-Neymar-Mbappé en Tadic te zijn voor Club”, weet onze watcher Niels Poissonnier. “Mignolet heeft dat geilen nooit begrepen. Anno 2021 telt Club gelukkig steeds meer Mignolets.” 

9 reacties

 • Rudy Claes

  1 jaar geleden
  Graag Liverpool, Bayern en Ajax voor Club !
 • jo verstraelen

  1 jaar geleden
  Vergelijk de spelerskern met een jaar geleden en trek je conclusies. Kossounou en Diatta zijn niet vervangen door evenwaardige spelers. Men had minstens een paar spelers met ervaring moeten aantrekken om een stap vooruit te kunnen zetten. Nu heeft men transfers gedaan waarvan het afwachten is of er potentieel in zit.
 • Jean Gallet

  1 jaar geleden
  Ideale loting: Sporting, Borussia Dortmund, RB Salzburg. Dan kunnen ze misschien punten scoren.
 • jan boden

  1 jaar geleden
  Met het gevoerde transferbeleid is het onzin om te gaan spreken over de tweede ronde in de CL. Allemaal jonge spelers zonder de minste ervaring dan temper je beter de verwachtingen.
 • marc lenaerts

  1 jaar geleden
  Tzal weer net nie worden al hoop ik het tegendeel
 1. De meest bizarre viering van de Champions League-avond: Nkunku blaast ballonnetje op
  Play
  Champions League

  De meest bizarre viering van de Champions Lea­gue-avond: Nkunku blaast ballonne­tje op

  Christopher Nkunku (24) vierde zijn Champions League-doelpunt gisteravond niet met salto’s of andere halsbrekende toeren. Wél met...een ballonnetje. Nadat de Franse spits de 0-1 van RB Leipzig in doel had gelegd tegen Shakhtar Donetsk haalde hij de ballon boven. Een opvallend beeld, waar wel een mooi verhaal achter zit. Na de match vertelde Nkunku immers dat hij het deed voor zijn zoontje. Het jongetje is dol op ballonnen.
 2. Energieprijzen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektriciteit op je jaarfactuur
  Mijnenergie

  Energie­prij­zen december: dit zijn de nieuwe gemiddelde bedragen voor gas en elektrici­teit op je jaarfac­tuur

  Aan de stevige daling van de energieprijzen lijkt stilaan een einde te komen. Na twee maanden van stevige correcties, vallen de jaarprijzen nu nog slechts terug met 42,70 euro voor elektriciteit en met 127,50 euro voor aardgas. Dat blijkt uit prognoses van Mijnenergie.be. Verschillende factoren wijzen er bovendien op dat we richting een stagnering of zelfs een nieuwe stijging evolueren.
 3. Deze vijf spelers maakten al indruk op Gilles De Bilde in de Champions League
  Gouden League

  Deze vijf spelers maakten al indruk op Gilles De Bilde in de Champions League

  Club Brugge kijkt vanavond Atlético Madrid in de ogen. Een gelijkspel volstaat voor blauw-zwart om een plaats in de 1/8ste finales van de Champions League af te dwingen. Gilles De Bilde vertelt welke vijf spelers al het meeste indruk op hem hebben gemaakt tijdens deze campagne. Onze analist kiest onder meer voor twee spelers van de Belgische landskampioen. Ga je akkoord of toch niet? Bewijs dat jij de grootste kenner bent van het kampioenenbal met de Gouden League en win 5.000 euro cash.