Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Onze huisref over de afgekeurde goal van Benzema: “Ik begrijp de beslissing, maar vreemd dat ref niet naar scherm werd geroepen”

Champions LeagueOpschudding in de Champions League-finale. Karim Benzema trof op slag van rust raak na een rommelige fase, maar het doelpunt werd afgekeurd voor buitenspel. Onze huisref Tim Pots begrijpt de beslissing, maar stelt dat scheidsrechter Clément Turpin naar het scherm moest geroepen worden.

4 reacties

 • Danny De Ruelle

  2 maanden geleden
  Niemand trekt de lijn op de moment dat de pas vertrekt, als daar de lijnrechter zeker is en zwaait voor buitenspel waar heeft de VAR zich dan nog mee te moeien, de Var mag toch maar enkel ingrijpen als er gerede twijfel is of als er zaken gebeuren die door de leiding niet is opgemerkt.
 • Etienne Vanhoegaerden

  3 maanden geleden
  Grensrechter reeds gevlagd bij eerste pas richting Benzema. Fases erna weet het ook niet waarom
 • André Christiaens

  3 maanden geleden
  De grensrechter staat met de vlag in de hoogte, dus kent deze het reglement zeer goed, dus is er geen Var nodig en is het buitenspel.
 • PETER PERMENTIER

  3 maanden geleden
  In rugby gaat de ref ook niet naar het scherm, en wordt enkel het beeld getoond waarom het wel of niet een doelpunt is, maar nu ja we weten dat voetbal meer allure en kapsone vraagt. Ook het gesprek tussen ref en de VAR in rugby is publiek te volgen...maar voetballers zijn anders, die verlangen meer.