Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze Club-watcher ziet hoe Bruggelingen op twee centimeter van de hemel stranden: “Het is niet tegen Lazio fout gelopen”

Champions LeagueOngeloof. Verbijstering. En droefenis. Op twee centimeter verwijderd van de hemel. Van een plek bij de beste zestien van Europa, na meer dan een helft met tien. Chapeau, Club. Het was een waar genoegen.

7 reacties

 • John De roo

  3 maanden geleden
  Ze waren er dicht bij maar met een trainer die "normale" wissels doet en zijn spelers op hun sterkste plaats zet denk ik dat ze het binnengehaald hadden. Clement zijn geklooi is echt niet meer om aan te zien en dit nu al weken aan een stuk. Iedereen ziet het behalve Clement zelf.
 • rik cappelle

  3 maanden geleden
  En toch ben ik fier en kwaad op hetzelfde moment. Kwaad op Sobol en vooral op Mata voor zijn achterlijke penaltyfout maar tegelijkertijd fier om de ingesteldheid van de ploeg met jeugdige spelers zoals Lang Deketelaere Diatta en Kossounu en invaller Van Den Brempt.....en dit in de CL !!!!!
 • Marcel Wouters

  3 maanden geleden
  Dat is nu net een fase in het voetbalspel dat beslist over winst en verlies. Prachtig schot van De Ketelaere dat hem de hemel in zou prijzen en dat nog lang in het geheugen zou blijven maar 2 cm verschil of de bal binnen gaat of niet zal niet in zijn statistieken worden opgenomen. Niettegenstaande zijn actie en schot perfect was uitgevoerd echter zonder resultaat. Maar geluk of ongeluk is spelbepalend in het voetbalspel.en dikwijls beslissend over winst of verlies. 
 • freddy crombe

  3 maanden geleden
  Ik ben fier en trots op onze ploeg. Net niet maar zowiezo komt hier nog veel moois van, We hebben met 10 man ze doen bibberen tot de laatste sec. Chapeau aan spelers en staf
 • Kjell Van daele

  3 maanden geleden
  Tis just wel tegen lazio misgelopen. 2 keer gelijk, (thuis tegen b elftal) tegen zenit 2 keer gewonnen en tegen dorrmund geen kans . Tegen lazio moesten ze meer punten gepakt hadden
 1. Vercauteren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"
  Play
  Jupiler Pro League

  Vercaute­ren na verlies: "Europees voetbal geen excuus"

 2. Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld
  Play

  Honkballer overwint kanker en krijgt emotioneel onthaal op het veld