Abakar Sylla kopt de enige goal van de avond binnen en bezorgt Club het delirium.
Volledig scherm
PREMIUM
Abakar Sylla kopt de enige goal van de avond binnen en bezorgt Club het delirium. © Reuters

Onze chef voetbal ziet hoe Club mede dankzij de spotgoedkoopste 2,8 miljoen casht: "Daarmee kan je 14 Sylla's kopen”

Champions LeagueFeest op Jan Breydel. Club Brugge stond er op D-day. In werkmanskleren, dat wel. Maar wat moest, werd gedaan: een 1-0-zege tegen Bayer Leverkusen. Onze chef voetbal Niels Poissonnier zag een onverwachte held: Abakar Sylla. “Met voorsprong de spotgoedkoopste die tegen Bayer Leverkusen tussen de lijnen stond. Eén keer winnen in de Champions League levert je 2,8 miljoen euro op. Daarmee kan je veertien(!) Sylla’s kopen. Say no more.”

4 reacties

 • frankie bressinck

  3 maanden geleden
  Leverkusen triestige ploeg hoor, als je voor een Koussounou al 30 miljoen geeft dan weet je het wel zeker?
 • jan boden

  3 maanden geleden
  Sylla nu rust gunnen in het weekend en roteren met Sobol en Boyata.
 • nico baelde

  3 maanden geleden
  Die sylla is helemaal ontbolsterd en is nu al de revelatie van het prille seizoensdebuut.
 • danny suenaert

  3 maanden geleden
  Fcb olé olé. Club knokt altijd wel als het nodig is ook onder Clement en Leko. Verliezen kan zolang je maar alles geeft voor de Club. No sweat no glory! Mechelen en Odoi zijn eigenlijk wat te weinig voor dit Club Mata komt wel terug maar Mechelen zal blijven staan
 1. PayPal verliest een belangrijke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een kredietkaart?
  Spaargids.be

  PayPal verliest een belangrij­ke troef: welke voordelen heeft het nog? En kies je beter voor betalen met een krediet­kaart?

  Het betaalplatform PayPal stopt met het vergoeden van retourkosten. Een vergoeding daarvoor indienen is dus niet langer mogelijk. PayPal verliest daarmee een grote troef in vergelijking met andere betaaldiensten. Op welk vlak verschilt het dan nog van een kredietkaart? En hoe populair is PayPal in België eigenlijk? Spaargids.be maakt de analyse.
 2. “Schreuder was net zo onmachtig als zijn spelers op het veld”: Italianen draaien ex-coach Club Brugge door gehaktmolen na vernedering
  Champions League
  1

  “Schreuder was net zo onmachtig als zijn spelers”: Italianen draaien ex-coach Club door gehaktmo­len na 1-6 tegen Napoli

  Ajax: 1. Napoli: 6. Een historisch pak slaag kregen de Amsterdammers gisteren in de Champions League. En dus veel lof van de Italiaanse media voor de Napolitanen, maar ook veel kritiek aan het adres van Ajax-coach Alfred Schreuder - vorig seizoen trainer bij Club Brugge. “Terwijl zijn machteloze ploeg aan flarden werd gespeeld, wist Schreuder niets beters te doen dan te schrijven in zijn notitieboekje.”