Clement en zijn spelers.
Volledig scherm
PREMIUM
Clement en zijn spelers. © Belga

Onze chef voetbal ziet hoe Club Brugge de ambitieuze doelen onvoldoende kan inlossen: “Is er te veel gegoocheld met spelers?”

Champions LeagueClub Brugge stelde deze zomer ambitieuze doelen. Onze chef voetbal ziet dat blauw-zwart die doelstellingen onvoldoende kan inlossen. De wedstrijd in het Parc des Princes was symptomatisch voor het proces van de voorbije wéken. En dus is het aan het management en trainersstaf om op zoek te gaan naar redenen, oorzaken. “Want wat ís dat nu dat Clement wil bereiken met Vormer?”

40 reacties

 • Marc Talloen

  5 maanden geleden
  Clement 4/10 qua ploegopstelling . Bekijk de statistieken en je zult merken als Mechele in de verdediging en Vormer op het middenveld meespeelt ,Club veel minder doelpunten incasseert , voor mij mag je dus Clement als hoofdverantwoordelijke aanduiden voor het gemakkelijk incasseren van doelpunten de laatste weken .
 • Guido Cerrens

  5 maanden geleden
  Veel te weinig kwaliteit zelf te weinig voor de jpl. Mannaert heeft 10 transfers gedaan kwantiteit maar absoluut nihil kwaliteit. Willen zich spiegelen aan Ajax maar dan zal er toch dieper in de geldbeugel moeten getast worden anders zal Brugge nog meer afglijden
 • Filip Van den Dorpe

  5 maanden geleden
  Ipv 10 spelers te kopen misschien 2 goeie kopen en kousouno houden was niet zo duur geweest.
 • Frank Waeghe

  5 maanden geleden
  Ik vind persoonlijk dat ze geen goede transferzomer hebben doorgemaakt. Wesley en Joske das leuk maar geen meerwaarde. Dost is een spits die soms goals maakt. Sowah, Providence, Otowasie, Maoussa allemaal te licht. En dan vraag ik me af waarom speelt Mechele niet meer? Maar op termijn komt het wel goed. Ik krijg altijd het gevoel dat het management mee de ploeg zet en dat is fout.
 • Rony Bekaert

  5 maanden geleden
  Ik denk toch dat de resultaten thuis tegen PSG en uit in Leipzig , vooral te maken hadden met het onder hun niveau spelen van die ploegen hoor ! Met een beetje tegenslag kon het ook anders uitgedraaid zijn ! In tegenstelling met de rest van de matchen , waar zelfs met een hele karrevracht aan geluk , niets te rapen was geweest !! Wees toch eens realistisch , kijk eens wat daar allemaal tussen de lijnen loopt , dat klasse verschil ga je niet ombuigen met het al dan niet brengen van Vormer !!