Carl Hoefkens.
Volledig scherm
PREMIUM
Carl Hoefkens. © Photo News

Onze chef voetbal ziet dat het momentum bij Club ligt, maar: “Het moet een scenario zoals twee jaar geleden zien te vermijden”

Champions LeagueClub Brugge hoopt vanavond met Atlético Madrid opnieuw een belangrijke halte nemen in de queeste naar de volgende ronde in de Champions League. Onze chef voetbal ziet dat de sterren gunstig staan voor blauw-zwart. “Wat het mimespel van Carl Hoefkens ook moge doen uitschijnen. Een restant van z’n periode in Engeland. Toen had hij al een uitgestreken gezicht, aan de pokertafel. Zelfs met twee koningen in de hand.”

8 reacties

 • Patrick Braekeveldt

  2 maanden geleden
  Zal gevaarlijk zijn als ze blind aanvallen want Atletico is niet de beste maar wel de sluwste ploeg in Europa!
 • Georgessiam Georgessiam

  2 maanden geleden
  Ik zie Brugge niet winnen vanavond tegen Atletico Madrid . Te weinig kwaliteit in de achterhoede,ook zijn de madridlenen gesleepen en wachten hun kansen af om Club dood te knijpen.
 • Wendy Vandereyken

  2 maanden geleden
  Ik voorspel een veel lastigere wedstrijd voor Club dan tegen Leverkusen en Porto. Atlético is een uitgekookte ploeg voor wie enkel het resultaat telt, mooi of attractief voetbal is niet aan hen besteed. Ik hou wel van zulke mentaliteit, net zoals veel Italiaanse ploegen dat vroeger deden, het zogenaamde 'catenaccio'. Misschien niet mooi om naar te kijken, maar dikwijls wel efficiënt en met resultaat. Het resultaat boven alles !
 • gaston bergmans

  2 maanden geleden
  ik geloof erin zoals steeds , ze pieken heel goed dit jaar , enorm veel ervaring zit er bij club , voor zenuwachtigheid is er geen plaats , ook in de competitie hebben ze geleerd dat je met die play offs niet meteen bovenaan hoeft te staan gewoon week na week goed meedraaien en dan uppercut uitdelen in die play offs , CL meer dan op schema punt vanavond is al weer halve winst en kassa maar toch gaan voor winst , de spelers zijn er voor handen , jammer olsen er niet bij maar zie ze winnen 2-1
 • jan boden

  2 maanden geleden
  Een punt vanavond en winst thuis tegen Porto zou kunnen volstaan voor overwintering in de CL. Desnoods de laatste match gaan winnen in Leverkusen dat allesbehalve goed bezig is.