Onze chef voetbal over Inter-Real Madrid
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef voetbal over Inter-Real Madrid © AP

Onze chef voetbal zag Eden Hazard even weer als ‘meneur de jeu’ bij Real: “En Lukaku? Die kwam er niet aan te pas”

Champions League“De Koninklijke is een wonder”, schrijft onze chef voetbal Stephan Keygnaert. Hij zag hoe Eden Hazard een “dartel halfuurtje” speelde op het veld van Inter (0-2). Romelu Lukaku beleefde dan weer een moeilijke avond. 

10 reacties

 • Harold Anckaert

  2 maanden geleden
  Zoals altijd is hij niet daar als het erop komt! Daarom zullen de RD ook geen prijzen pakken, hoewel ze meer kwaliteiten hebben dan de ploeg '80 tot '86 onder de leiding van Guy Thijs! Want laat duidelijk zijn deze lichting heeft nog altijd niet bewezen dat ze verdienen om op de 1ste plaats te staan in de wereldranglijst en heeft nog geen prijzen gepakt! Op dit moment zelfs hetzelfde als de lichting onder Guy Thijs, 3de op WK en 2de op EK!! Later zal men enkele de prijzen onthouden!
 • eric de baene

  2 maanden geleden
  Goeie scorende spits dat wel maar tegen grote clubs kom hij er niet aan te past !En real was 2 klasse beter ook !
 • Herbert Verbeeck

  2 maanden geleden
  Er zijn er hier die de match niet gezien hebben. Lukaku moet wel aangespeeld geraken hé. En de ballen die hij via de lucht kreeg werden goed aangenomen en vastgezet als aanspeekpion. Hazard was best goed.
 • Marcel Wouters

  2 maanden geleden
  Inderdaad Stephan, juiste omschrijving, Lukaku onze overroepen wereldspits kwam er niet aan te pas. Real Madrid was baas over het ganse veld, zowel in verdediging als in de aanval. Snelle balwisselingen, eentijdsvoetbal en steeds twee tot drie spelers aanspeelbaar. Romelu met de armen zwaaiend was niet aanspeelbaar of stelde zich niet aanspeelbaar op, verloor zelfs kopduels ondanks zijn grootte. Courtois werkeloos in doel. Dit Inter zal geen prijs halen. 
 • guy de grande

  2 maanden geleden
  Lukaku maakt nooit het spel. Hij wil scoren en daar is hij goed in. Maar in een match waar de ploeg onder ligt is het een verloren pion. Ook bij de Belgische ploeg is dit zo.
 1. Reconstructie van gestaakte PSG-Basaksehir na beschuldigingen van racisme: Belgische UEFA-afgevaardigde moest bemiddelen, Roemeense refs met verleden en statement Turkse president
  Play
  Champions League

  Reconstruc­tie van gestaakte PS­G-Basaksehir na beschuldi­gin­gen van racisme: Belgische UE­FA-afgevaar­dig­de moest bemiddelen, Roemeense refs met verleden en statement Turkse president

  Een ongezien statement tegen racisme. Spelers van Basaksehir stapten van het veld nadat de Roemeense vierde ref ­assistent-coach Pierre Webo meermaals ‘negru’ (zwart) had genoemd. Die van PSG toonden zich solidair. Match gestaakt. Vanavond om 18u55 wordt de wedstrijd herspeeld - met andere officials en Danny Makkelie als scheidsrechter. Met Webo opnieuw op de bank: hij zag de rode kaart die hij kreeg, geschrapt in afwachting van het onderzoek.
 1. 3-0! Club Brugge boekt cruciale zege tegen Zenit en dwingt 'finale' af in Rome
  Play
  Champions League

  3-0! Club Brugge boekt cruciale zege tegen Zenit en dwingt 'finale' af in Rome

  King Charles. Koele Hans. Handige Noa. Club Brugge speelde de quasi perfecte partij tegen een, moet gezegd, bijzonder bleek Zenit. Het trakteert zich zo op een ‘finale’ in Rome. Wint Club volgende dinsdag van Lazio, beukt het de poorten van de achtste finales op het kampioenenbal open. Van overwintering in de Europa League is Club nu al zeker. Er zijn al Belgische Champions League-campagnes geweest die heel anders zijn uitgedraaid.
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari