Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze chef voetbal looft naast Lang vooral De Ketelaere: “Die jongen is speciaal. Hij kan het allemaal”

Champions LeagueOverwintering in de Europa League heeft Club Brugge al, overwintering in de Champions League kan Club Brugge krijgen, als het volgende week wint op Lazio. Het succes getekend door twee ‘Young Guns’ van 21 en 19 jaar. Onze chef voetbal zag hoe de eerste” met een moment van talent” Club in de wedstrijd bracht en die tweede “met de pennentrek van een grote” voor de 1-0 zorgde.

16 reacties

 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  Ja christiaan goethals daarin heb je zeker gelijk! Maar ik wil eerst bevesteging zien #malinois supporter
 • Kjell Van daele

  2 maanden geleden
  Veeel te rap overroepen! Over simon bij gent zeiden ze just hetzelfde, vadis, vandenborre enzo verder
 • Jacques Hillaert

  2 maanden geleden
  Vorig jaar , na twee wedstrijden en twee invalbeurten in de CL heb ik al gezegd , dit wordt een topper, zelfs op Europees niveau, hij moet nog wat werken op kracht en snelheid maar hij heeft uit nature vele goede eigenschappen, hij is koel en rustig, hij staat op de juiste plaats, hij kan vele plaatsen spelen en hij heeft een zeer goede ingesteldheid,klasse.
 • bartholomeus jaspers

  2 maanden geleden
  club supporter of niet : niemand kan ontkennen dat dit de youngster uit de jpl is die het meeste potentieel heeft. En vooral : met de voetjes op de grond staat. Veelbelovende toekomst waar hij zelf bewust is dat hij er zelf voor zal moeten werken ! Prima nuchtere gast !
 • Danny Buyse

  2 maanden geleden
  @Pascal Siongers, u maakt een probleem die er niet is. Deze mensen worden telkens getest en beschermen zich 1000 maal meer dan wij om hun ploeg niet in de problemen te brengen. Dat is wat anders dan het egoïsme van de gewone mens die alle kantjes en achterpoortjes zoekt om de regels te omzeilen. Doe eens een goeie wandeling of jogging dat heeft zuurstof aan de hersenen.
 1. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"

 2. Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"
  Play

  Bart Tommelein: "Het WK wordt een afgebakend evenement"