Lang en Vormer.
Volledig scherm
PREMIUM
Lang en Vormer. © AP

Onze chef voetbal keek naar een kermisattractie, geen voetbalwedstrijd: “Vergeef hen Heer, die anderen waren veel te goed”

Champions League“Club Brugge-Manchester City was een kermisattractie. Geen voetbalwedstrijd”, stelt onze chef voetbal Stephan Keygnaert. En een oneer is dat niet. City doet nu eenmaal soms denken aan PlayStation - ‘t heeft nog lang geduurd tot de guillotine viel. “Het valt te vrezen dat iets soortgelijks zal plaatsvinden ín Manchester en ín het Parc des Princes. Het moet tegen Leipzig gebeuren.” 

34 reacties

 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Manchester City is sterker dan Brugge. Daar bestaat geen enkele twijfel over en het verlies was ingecalculeerd maar 5 goals tegen krijgen is toch wat teveel van het goede. Ik kan niet begrijpen dat sommige Club-spelers zelfs tegen dergelijke tegenstander hun beste niveau niet kunnen halen. Dan hoor je niet thuis bij Brugge. Punt uit. Nogmaals dank aan de politiek om onze voetbalclubs nog wat extra de dieperik in te duwen met hun sociale bijdrageneis van 30 miljoen. Proficiat. 👍👌
 • Jan Daems

  1 maand geleden
  Je kan je de koning te rijk wanen in je 2PK'tje en het een moordkar vinden maar het blijft een 2PK'tje. En misschien moet je eerst eens racen tegen een andere wagen om te beseffen dat je moordkar eigenlijk niet veel voorstelt. Als je echter jezelf voortdurend vergelijkt met een trapautootje, ja, dan heb je inderdaad een moordkar.
 • Bart Dekort

  1 maand geleden
  Toch grappig dat er zoveel belang aan fairplay wordt besteed, terwijl er in de realiteit alles behalve fair wordt omgegaan met de financiën. Hierdoor kan een Oosterse megalomaan hier de competitie komen vervalsen met zijn olie-dollars, en wie daar iets tegen heeft, kan er toch niets aan doen. Degenen die het moeten controleren steken in de zak van de superrijken en besteden hun tijd aan uitvluchten verzinnen ipv fairplay te introduceren. Dus naar wat zitten wij eigenlijk te kijken?
 • roger reniers

  1 maand geleden
  Heb gisteren 2 matchen na mekaar gezien, en Leipzig en City waren voor mij veruit de beste ploegen ! Opvallend zijn tegenwoordig de belachelijke penalty's !
 • Rudy VanRemoortele

  1 maand geleden
  Commentaar geven achteraf is natuurlijk heel gemakkelijk. Dat club minder talent heeft dan Manchester was geweten vooraf. Ze kunnen geen spelers kopen van 100 miljoen en meer. En dat er spelers waren die in mindere doen waren is ook juist. Tegen zulke ploegen moet iedereen 200% zijn. Anders maak je geen kans. Welke Belgische ploeg zou het beter doen. En met de maatregel van de regering zal het niet beter worden. Systeem zoals vroeger 3 buitenlanders en de rest spelers uit eigen land.