Piqué, Araújo en Lenglet kijken beteuterd: zij konden niet voorkomen dat hun team er drie om de oren kreeg van een veel te sterk Bayern.
Volledig scherm
PREMIUM
Piqué, Araújo en Lenglet kijken beteuterd: zij konden niet voorkomen dat hun team er drie om de oren kreeg van een veel te sterk Bayern. © AP

Onze chef voetbal heeft een boodschap voor alle Barça-socio’s: “Superclubs als die van jullie vergaan niet”

FC Barcelona“Barcelona is wat Milan en Arsenal zijn geweest. En een béétje wat RSC Anderlecht op Belgisch niveau vandáág is”, zo schrijft Stephan Keygnaert na de roemloze aftocht van Xavi en de zijnen, gisteravond in de Champions League. Onze chef voetbal schetst verder hoe dit Barça “geen probleem van deze of gene trainer, maar wel een probleem van kwaliteit is” en wat volgens hem “het begin van het einde was.”

19 reacties

 • frans kwanten

  2 maanden geleden
  Komt allemaal goed,maar kan nog een paar jaar duren.
 • Norman Kamosi

  2 maanden geleden
  Wat er nu met FC Barcelona gebeurt dat kan bij iedereen gebeuren,vroeg of laat komt alles terug in orde,in Italië ben ik een grote fan van AC Milan,negen jaar lang domineerde Juventus de Serie A,en waar zijn ze nu?,in Engeland ben ik voor Manchester City,het Belgisch voetbal interesseert mij niet meer,ik was vroeger een hevige Anderlecht supporter nu niet meer,hun glorie tijd is voorbij.
 • Karel Van der Merwe

  2 maanden geleden
  Barcelona wil graag de besloten, invitation-only Super League, waaruit degraderen onmogelijk is, om zo de voetbalgedachte van degradatie en promotie op te offeren aan woekerwinsten. Tegenwoordig is het dus heel makkelijk: wanneer een Super League club verliest, dan juich ik.
 • Brent Reynaert

  2 maanden geleden
  Iemand die verwacht had dat Barca zou winnen ?
 • Herman Thys

  2 maanden geleden
  Het deed gisteren pijn aan de ogen. Ze vergaan misschien niet maar zijn al zo diep gezonken dat herstel wel eens jaren zou kunnen duren.