AFP/HLN
Volledig scherm
PREMIUM
© AFP/HLN

Onze analist Marc Degryse ziet hoe Club de stoutste dromen overtreft: “Die Spanjaarden geloofden hun ogen niet”

Champions LeagueEen wow-gevoel. Daarmee keek onze analist Marc Degryse naar de stunt van Club Brugge tegen Atlético Madrid. Met tal van uitblinkers, een pluim voor Hoefkens én een Spanjaard als man van de match. “Dit Club moet voor de groepswinst gaan.”

21 reacties

 • Eddy Beernaert

  2 maanden geleden
  Waarom kan zoiets in de gewone competitie niet? ...
 • Jan Daems

  2 maanden geleden
  Onverwacht maar verdiend resultaat. Proficiat Brugge! Onderschatting door de tegenstrever? De toekomst gaat het uitwijzen. Hopelijk gaan ze eindelijk regelmaat in hun prestaties brengen want 't zou goed kunnen dat ze de volgende wedstrijd in de Jupiler Proligue weer met de billen bloot gaan. Tot hiertoe is Mignolet zowat de enige die op dat vlak regelmaat toont.
 • Jan Roegiers

  2 maanden geleden
  Hoefkens is een prof met zijn beide benen op de grond. Heeft kuis gehouden en goed materiaal, spelers, aangetrokken. Vandaar dit resultaat.
 • Tom Luyckx

  2 maanden geleden
  Ik had geen idee dat Hoefkens van dit niveau was. Wat een professional. Deze man gaat nog een grootse carriëre tegemoet, helaas vrees ik voor FCB dat dat over een jaar of 2 niet meer in FCB gaat zijn. Dikke proficiat aan FCB, wat een match! Van een RSCA-supporter.
 • Karel Walravens

  2 maanden geleden
  Heel sterke prestatie, dit zijn geen ‘stunts’ meer. 3x is geen toeval. Hopelijk wordt dit een Ajax verhaal! Rsca fan
 1. REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkeeper” - Mignolet: “Ongelofelijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”
  Play
  Champions League
  10

  REACTIES. Mannaert: “Mignolet is wereldkee­per” - Mignolet: “Ongelofe­lijk. Nooit gedacht dat we het vanavond al zouden flikken”

  Wat. Een. Prestatie. Vierde Champions League-match, vierde clean sheet voor Mignolet. Na weer enkele cruciale reddingen, niet in het minst op de ultieme poging van Morata. “Ongelofelijk”, riep de keeper. “Dit is nog niet binnengedrongen... Ik gooide bij die laatste poging mijn lijf en leden ervoor en kon zo met het hoofd redden. Dit typeert deze groep. Het is ook dankzij ons prima verdedigend werk dat ik die reddingen kon verrichten. Nee, ik kan het nog steeds niet geloven. Nooit gedacht dat we de kwalificatie vanavond al over de streep konden trekken. Natuurlijk is het voor mij extra plezant dat dit na vele reddingen van mezelf was en dat ik zo belangrijk kon zijn. Vier clean sheets, ongezien. Maar een pluim voor heel Club.”