Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Twee buizen bij Club Brugge, De Ketelaere charmeert met een zeven

Champions LeagueClub Brugge onderging tegen Borussia Dortmund de wet van de sterkste. Het werd 3-0 in een leeg Signal Iduna Park. In ons rapport hebben twee spelers van blauw-zwart een onvoldoende. Charles De Ketelaere krijgt met een 7 op 10 de hoogste score.

2 reacties

 • PLANCKAERT Johan

  2 maanden geleden
  dortmund is gewoon een klasse beter met een topspits. Is duidelijk dat Brugge en de belgische ploegen in het algemeen niet thuishoren in de championsleaque . Laten een voorronde/kwalificatie spelen om mee te doen in de Ch L. Nu zijn er betere clubs die de kans niet krijgen omdat ze geen kampioen waren terwijl ze beter zijn.
 • Dirk Jansen

  2 maanden geleden
  Ik vind deze puntendeling niet fair ten opzichte van de spelers van een Belgische ploeg . Als Belgische ploeg spelen tegen ploegen van de g 4-g5 is de dag van vandaag onrealistisch om tegen te winnen , de kloof is te groot . Ik vind dat de spelers van Brugge gedaan hebben wat ze konden .meer kunnen ze gewoon niet het niveauverschil is veel te groot
 1. ONS RAPPORT. Drie defensieve spelers gebuisd, maar er waren er ook drie die hoge toppen scheerden
  PREMIUM
  Champions League

  ONS RAPPORT. Drie defensieve spelers gebuisd, maar er waren er ook drie die hoge toppen scheerden

  Eén woord na Lazio-Club Brugge vanavond: doodzonde. Blauw-zwart miste op een haar na de kwalificatie voor de volgende ronde van de Champions League en dat kwam vooral door individuele fouten. Logisch gevolg: drie spelers uit het defensieve compartiment kregen een buis op hun rapport. Terwijl aan de overzijde drie andere spelers een dikke 7 achter hun naam kregen.
 1. Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"
  Play

  Kompany: "Niet te veel euforie als het goed gaat"

 2. Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielerseizoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"
  Play
  Wielrennen

  Van Avermaet en Naesen blikken vooruit op het komende wielersei­zoen: "Ik denk dat we elkaar alles gunnen"