Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Hopelijk staat er geen flitspaal op Jan Breydel”: drie Club-spelers met een 8 op 10, maar één straffe uitblinker krijgt nog puntje meer

Champions LeagueEen nieuwe onvergetelijke avond voor Club Brugge in de Champions League. En dus ook knappe scores in ons rapport na de straffe 2-0 tegen Atlético Madrid. De zen-factor van blauw-zwart krijgt een 8, net als twee andere Club-spelers. Maar één man steekt er bovenuit met een 9 op 10.

20 reacties

 • Joachim Van meerhaeghe

  2 maanden geleden
  Wat een team jongens!!! Zo fier op onze jongens, wat is het zalig om FCB fan te zijn...
 • rudi van dijck

  2 maanden geleden
  ja ze verdienen allemaal een 9. aan inzet geen gebrek!! dan nog 2 spelers die onzeker waren voor de start,, ziek en spier letsel.. toch enorm straf, wat ze getoond hebben!! laat dit een mooi voorbeeld zijn voor de andere ploegen hier,, dat ze zich hieraan optrekken!!
 • Chantal Favril

  2 maanden geleden
  Proficiat Club! Waar gaat dit eindigen? Ik zag 10 topprestaties en ook degelijke invalbeurten bij blauw-zwart. Eentje viel voor mij andermaal door de mand: Meijer. Ik zie de meerwaarde tegenover Sobol niet of het zou zijn gestalte moeten zijn. Op Porto was er veel lof voor zijn puike voorzet bij het 3de doelpunt maar het was dan ook zijn enige geslaagde actie in een hele wedstrijd. Gisteren heb ik weer niks van hem gezien. Zowel verdedigend als bij het uitvoetballen stapelt hij de fouten op.
 • André Christiaens

  2 maanden geleden
  Voor Van Aken en Odoi is het opletten geblazen in man tegen man spel, gisteren ieder toch weeral tweemaal de bal kwijt. Simon is de steunpaal van het huidige Brugge. Maar wie maakt er soms toch eens geen fout! En over de rest van de spelers en kern kan je geen slecht schrijven, samen hebben ze allemaal een 9.
 • muriel briers

  2 maanden geleden
  Prachtige avond meegemaakt in Brugge, Mignole verdient ook minstens een 9 !
 1. Al drie (eigenlijk vier) gestopte penalty’s en een assist: is Diogo Costa dé CL-revelatie tot dusver?
  Champions League

  Al drie (eigenlijk vier) gestopte penalty’s en een assist: is Diogo Costa dé CL-revelatie tot dusver?

  Dat FC Porto zich net als Club Brugge plaatste voor de volgende ronde van de Champions League, is niet in het minst de verdienste van doelman Diogo Costa. De 23-jarige Portugees, die roots heeft in Zweden, stopte gisteren strafschoppen van Hans Vanaken en Noa Lang, waardoor hij nu al aan vier (al zijn dat er officieel maar drie, gezien het gisteren om een hernomen exemplaar ging) gestopte elfmeters zit in de campagne. Sinds het 0-4-oplawaai dat Club de Portugezen verkocht in Porto, hield Costa drie wedstrijden op rij zijn netten schoon en bovendien was hij in de 0-3-zege uit bij Bayer Leverkusen ook al goed voor een assist. Is er ook iets wat hij níet kan?
 1. “Onbegrijpelijk dat Jutglà nog niet voorkwam in WK-plannen van Luis Enrique”: Spaanse pers stuurt na “nachtmerrie in Brugge” boodschap naar bondscoach
  Play
  Champions League
  23

  “Onbegrij­pe­lijk dat Jutglà nog niet voorkwam in WK-plan­nen van Luis Enrique”: Spaanse pers stuurt na “nachtmer­rie in Brugge” boodschap naar bondscoach

  Een nachtmerrie, een betovering, een vloek. De Spaanse media kropen in hun pen na de winst van Club Brugge tegen Atlético Madrid. Met bijzondere aandacht voor Ferran Jutglà, die deze zomer voor amper vijf miljoen van Barcelona B naar blauw-zwart ging. “Dat Barça met Lewandowski een van de beste spitsen ter wereld heeft, wil niet zeggen dat de blunder rond Jutglà al vergeten is.”
 2. Waar eindigt het sprookje van Club Brugge? “Tegen een nummer twee kan het in de volgende ronde, zolang het niet Barça of Engelse ploeg is”
  Play
  Champions League
  31

  Waar eindigt het sprookje van Club Brugge? “Tegen een nummer twee kan het in de volgende ronde, zolang het niet Barça of Engelse ploeg is”

  Waar eindigt dit sprookje voor Club Brugge in de Champions League? Na vier speeldagen al zeker van de achtste finale dankzij 10 op 12. Na vier clean sheets op rij de enige (!) ploeg die nog geen goal binnen heeft gekregen op het kampioenenbal. In de VTM-studio bekeken analisten Marc Degryse en Jan Mulder alvast enkele mogelijkheden.