Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Hij onderging een tirade van Mignolet”: een povere invalbeurt, maar ook Bruggelingen die zich in Leverkusen herpakten

Champions LeagueEen nul-nulletje op bezoek bij Bayer Leverkusen en door de winst van FC Porto dus geen groepswinst voor Club Brugge in de Champions League. In ons rapport een speler die zijn non-match van afgelopen weekend wegspoelde, een man van de vuile meters maar ook iemand die het showelement nog te weinig koppelt aan efficiëntie. Ontdek onze punten van Leverkusen-Club.

7 reacties

 • Leon Mertens

  3 maanden geleden
  Mignolet zijn uittrappen niet goed altijd bij een tegenstrever en Dugla moet veel meer aangespeeld worden Lang een goede fase ,en veel teveel van dat trage gedoe ,enfin de buit is binnen ..maar zo spelen ze zeker geen kampioen !!
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Juist, ik vind dat goeie cijfers Frédéric. Moesten alle Belgische ploegen met zo'n rapport op de proppen komen, dan hadden we een weelde op de ranking
 • Joris Elinck

  3 maanden geleden
  Moest Mignolet er voor zorgen elke keer hij de bal uitschopte dat die dan terecht komt bij een Bruggeling dat zou al veel schelen. We hebben nog altijd géén echte goalgetter, triestig. Je zag dat ze niet voor de eerste plaats gingen want de miljoenen waren toch al binnen. Vele spelers zijn tegoed betaald
 • Frank Waeghe

  3 maanden geleden
  Met de handrem op en de staart tussen de benen 3 punten binnen gehaald. Wij willen overal dominant spelen aldus Hoefkens, maar als dat is de bal eindeloos in verdediging rondspelen en er op de flanken er niet over raken dan vind ik dat maar niks. Maar gelijkspel en gekwalificeerd geen reden om ongenoegen te uiten.
 • Paul Slingers

  3 maanden geleden
  Dan heb ik een andere match gezien!
 1. “De hele tijd zegt Charles geen woord”: er viel Jan Mulder iets op tijdens povere partij van De Ketelaere
  Play
  Champions League
  51

  “De hele tijd zegt Charles geen woord”: er viel Jan Mulder iets op tijdens povere partij van De Ketelaere

  Charles De Ketelaere ging mee kopje-onder tegen een fysiek sterker en scherper Chelsea. Amper 53% succesvolle passes bij de rust voor ‘CDK’ is een veelzeggende statistiek. Marc Degryse en Jan Mulder analyseren zijn wedstrijd. “Hij was te veel zoekende. Naar ruimtes en naar medemaats. De Ketelaere woog niet op de match en liet zich dan ook nog betrappen op te veel slordigheden. Om dat te kunnen breken, zou die gelijkmaker ideaal zijn geweest”, stelt Degryse, die ook wil aangeven dat we niet té streng mogen zijn voor de ex-Bruggeling. “Kijk naar Trossard, die ook jaar na jaar is gegroeid in Engeland. Je moet die jongens ook gewoon tijd geven.”
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.