Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Griezmann kreeg er witgrijze haren van”: een quasi ongeziene 10 op 10 voor absolute Club-uitblinker

Champions LeagueHistorische avond voor Club Brugge in de Champions League, en daar hoort ook een historisch punt bij. Want één Club-speler, voor wie de superlatieven stilaan zijn opgebruikt, krijgt een perfecte 10 op 10. En dat is eigenlijk ongezien. Voorts een nuttige, slimme match van een man van wie we dat kunnen verwachten en een verdediger die dingen deed die voorbehouden zijn voor de artiesten. Ontdek hieronder ons rapport van Atlético-Club.

22 reacties

 • An Janssens

  3 maanden geleden
  Deze match was goed. Maar voor de rest zwaar overschatte keeper. Zijn reddingen worden steeds uitvergroot. Zijn fouten/ blunders (en dat zijn er roch ook wel wat) worden steeds geminimaliseerd of genegeerd. Goede lijnkeeper, maar technisch te min.
 • LODE LOX

  3 maanden geleden
  Simon was de octopus gelijk Ryan enkele jaren terug.
 • Marcel Caers

  3 maanden geleden
  En dan Degrijse liggen zagen over die strafschop hoe kan je dat doen voor een Belgische ploeg een wat wat chavinisme mag wel
 • Joos Philip

  3 maanden geleden
  @ Stefan Paul, Ik heb dit al herhaald maar voor mij is de strafste stoot van een keeper nog altijd die van Ducadam in de finale van EC1 in 1986 nl alle, lees 4 strafschoppen gestopt van Barcelona in de strafschoppenserie.
 • Stefan Paul

  3 maanden geleden
  Mignolet was goed. maar een 10? eerder een dikke 8 of 9. Een 10 is voor mij maar 1 keer gebeurd: preud'homme op het WK94 tegen Nederland.
 1. “De hele tijd zegt Charles geen woord”: er viel Jan Mulder iets op tijdens povere partij van De Ketelaere
  Play
  Champions League
  51

  “De hele tijd zegt Charles geen woord”: er viel Jan Mulder iets op tijdens povere partij van De Ketelaere

  Charles De Ketelaere ging mee kopje-onder tegen een fysiek sterker en scherper Chelsea. Amper 53% succesvolle passes bij de rust voor ‘CDK’ is een veelzeggende statistiek. Marc Degryse en Jan Mulder analyseren zijn wedstrijd. “Hij was te veel zoekende. Naar ruimtes en naar medemaats. De Ketelaere woog niet op de match en liet zich dan ook nog betrappen op te veel slordigheden. Om dat te kunnen breken, zou die gelijkmaker ideaal zijn geweest”, stelt Degryse, die ook wil aangeven dat we niet té streng mogen zijn voor de ex-Bruggeling. “Kijk naar Trossard, die ook jaar na jaar is gegroeid in Engeland. Je moet die jongens ook gewoon tijd geven.”