BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. Geen uitblinkers bij Union, wel twee gebuisden: “Veroorzaakte met onnodig handspel een strafschop, waarvan Union zich niet herstelde”

Champions LeagueUnion is er op Ibrox niet in geslaagd de 2-0-bonus uit de heenmatch te verzilveren. De Belgische vicekampioen haalde niet het niveau van een week geleden en ging met 3-0 onderuit. Geen enkele speler gaat dan ook met een goed rapport naar huis, twee spelers druipen zelfs af met een buis. Ontdek hieronder onze punten.

9 reacties

 • jan boden

  2 maanden geleden
  Je ziet het op de foto, Van der Heyden heeft enkel oog voor de tegenstrever en heeft totaal geen idee waar de bal zich bevindt. Op een slechter tijdstip, vlak voor rust, kon de 1-0 niet vallen. Jammer, maar in zulke wedstrijden heb je ook een dosis geluk nodig en dat ontbrak gisteren.
 • Patrick Dubois

  2 maanden geleden
  Als ze met 0-0 gingen rusten zou het zeker lukken, Siebe Van Der Heyden dacht er anders over, hoe dom kan je zijn. Veel spelers waren ondermaats, zeker Adingra, brengt niets bij, Union gaat het nog zwaar hebben, ze hebben gewoon geen voorlijn, ze gaan zware tijden tegemoet, spijtig dat het verval nu bezig is, zag ze graag bezig vorig jaar, met mooi voetbal en pressing.
 • Johan Excelmans

  2 maanden geleden
  Eigen schuld dikke buld , zo grandioos waren de schotten ook weer niet , te veel balverlies , te veel verkeerde passen , druf te voetballen dan waren er geen 3 goals gevallen
 • eddy vermeir

  2 maanden geleden
  Op deze manier ga je altijd onderuit
 • Romain Nolf

  2 maanden geleden
  2 doelpunten cadeau ! En geen enkele kans ??
 1. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.