Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Eén buis bij Club Brugge, maar ook één iemand die veruit de beste was bij blauw-zwart (zo ondervond zelfs Mbappé even)

Champions LeagueAvond om snel te vergeten voor Club Brugge, dat met 4-1 ging verliezen op het veld van PSG en Europees uitgeschakeld is. Hieronder onze punten voor de mannen van Philippe Clement. Eén speler speelde naar het beeld van zijn meest recente matchen in België, maar een ploegmaat kon zich wel tonen. 

18 reacties

 • norman vandevelde

  1 maand geleden
  Wat betreft de uitschakeling, we hadden mooie vooruitzichten, maar we hebben het verspeeld met de match tegen Leipzig, met de dubieuze en domme opstelling door onze "supercoach Clement". Niet tegen Manchester en St Germain moesten we punten halen, maar wèl tegen Leipzig, met onze STERKSTE opstelling, met onze gevestigde waarden zoals met Vormer, enz...en NIET met onze jongsters... Hadden we met onze sterkste ploeg gespeeld tegen Leipzig, overwinterden we zeker ! Clement´s grote fout hier zeker !
 • Frans Huygen

  1 maand geleden
  In deze reeks had ik zelfs met de beste wil van de wereld niet verwacht dat Club 4 punten zou halen ,toch proficiat want we moeten realistisch zijn en alle negativiteit achterwege laten !
 • Raphaël Defour

  1 maand geleden
  De trainer mag best aangesproken waarom de opstelling die eerder winst boekte in Leipzig en nadien thuis jawel tegen PSG zo nodig overhoop werd gehaald en de kapitein tot bankzitter werd gedegradeerd.
 • Aurdo Tutrifore

  1 maand geleden
  Verliezen tegen het PSG met exclusief wereldsterren is geen schande, en daar moet de maat op niet genomen worden.
 • victor kemps

  1 maand geleden
  Geen enkele Brugge-speler verdient meer dan een 5. Nog minder voor Balanta die alweer zijn kwetsende kniestoten uitdeelde om zo de tegenstrevers te treffen.