Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. Eén buis bij Club Brugge, maar ook één iemand die veruit de beste was bij blauw-zwart (zo ondervond zelfs Mbappé even)

Champions LeagueAvond om snel te vergeten voor Club Brugge, dat met 4-1 ging verliezen op het veld van PSG en Europees uitgeschakeld is. Hieronder onze punten voor de mannen van Philippe Clement. Eén speler speelde naar het beeld van zijn meest recente matchen in België, maar een ploegmaat kon zich wel tonen. 

18 reacties

 • norman vandevelde

  5 maanden geleden
  Wat betreft de uitschakeling, we hadden mooie vooruitzichten, maar we hebben het verspeeld met de match tegen Leipzig, met de dubieuze en domme opstelling door onze "supercoach Clement". Niet tegen Manchester en St Germain moesten we punten halen, maar wèl tegen Leipzig, met onze STERKSTE opstelling, met onze gevestigde waarden zoals met Vormer, enz...en NIET met onze jongsters... Hadden we met onze sterkste ploeg gespeeld tegen Leipzig, overwinterden we zeker ! Clement´s grote fout hier zeker !
 • Frans Huygen

  5 maanden geleden
  In deze reeks had ik zelfs met de beste wil van de wereld niet verwacht dat Club 4 punten zou halen ,toch proficiat want we moeten realistisch zijn en alle negativiteit achterwege laten !
 • Raphaël Defour

  5 maanden geleden
  De trainer mag best aangesproken waarom de opstelling die eerder winst boekte in Leipzig en nadien thuis jawel tegen PSG zo nodig overhoop werd gehaald en de kapitein tot bankzitter werd gedegradeerd.
 • Aurdo Tutrifore

  5 maanden geleden
  Verliezen tegen het PSG met exclusief wereldsterren is geen schande, en daar moet de maat op niet genomen worden.
 • victor kemps

  5 maanden geleden
  Geen enkele Brugge-speler verdient meer dan een 5. Nog minder voor Balanta die alweer zijn kwetsende kniestoten uitdeelde om zo de tegenstrevers te treffen.
 1. Chelsea-coach Tuchel niet te spreken over gezellig onderonsje tussen ref en Real-trainer Ancelotti: “Hij stond luidop te lachen”
  Play
  Champions League
  59

  Chel­sea-coach Tuchel niet te spreken over gezellig onderonsje tussen ref en Re­al-trai­ner Ancelotti: “Hij stond luidop te lachen”

  Een fronsende Thomas Tuchel na de bloedstollende return in Bernabéu, waar Real Madrid zich ondanks een 0-3-achterstand tegen Chelsea toch kon plaatsen voor de halve finales van de Champions League. Tuchel fronste niet zozeer om het resultaat, maar om het optreden van de scheidsrechter. De Chelsea-coach was namelijk niet opgezet met een gemoedelijk onderonsje tussen de referee en Real-trainer Carlo Ancelotti. “Een totaal verkeerd moment om te lachen.”
 2. “Een kunststuk dat zijn plaats heeft in het Louvre”: wat had alles er anders uit gezien, mocht dit pareltje van Mbappé wél hebben geteld
  Play
  Champions League
  6

  “Een kunststuk dat zijn plaats heeft in het Louvre”: wat had alles er anders uit gezien, mocht dit pareltje van Mbappé wél hebben geteld

  Meer dan een uur lang gaf Paris Saint-Germain gisteren voetballes aan Real Madrid. De Parijse meester luisterde eens te meer naar de naam van Kylian Mbappé. Die verschalkte tot drie keer toe Thibaut Courtois - ‘t is er weinigen gegeven. Zijn eerste, in de korte hoek, werd afgekeurd wegens buitenspel van assistgever Nuno Mendes. Zijn tweede, ook al in de korte hoek, telde wél, maar ‘t is vooral zijn laatste die over de tongen gaat. Wat had de wereld er anders uitgezien had díe geteld - voor de goede orde: ook hier was er wel degelijk buitenspel mee gemoeid.