BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. Drie ‘usual suspects’ bij de beteren, terwijl Noa Lang en twee verdedigers het niet konden waarmaken

Club BruggeDe verhoudingen werden opnieuw duidelijk gemaakt, vanavond in het Etihad. Club Brugge deed het niet onaardig tegen Man City, maar schoot tekort. Simon Mignolet was eens te meer één van de Brugse uitblinkers, terwijl onder meer Noa Lang níet thuisgaf. Al was er nog eentje die nóg slechtere punten scoorde dan de Nederlander...

8 reacties

 • marc verschaeren

  2 maanden geleden
  Als je niet omringd bent kan je het vergeten , zelfs de beste speler van de wereld ! .
 • Freddie HEREMANS

  3 maanden geleden
  Sobol, verdedigend de betere van Ricca en Maouassa??? Effe serieus blijven aub Niels Poissonier! Sobol is de oorzaak van vele vele goals die Club incasseert, gisteren nog 3 stuks astemblieft!!!
 • roger casteleyn

  3 maanden geleden
  Mata was de held, gevolgd door vanaken en vormer. Van deketelaere onthou ik twee missers bij gebrek aan rust en ervaring.
 • Gaston Foubert

  3 maanden geleden
  Mignolet en Rits waren de enigen met een beetje niveau, de anderen waren meelopers.
 • Frank Vandeweghe

  3 maanden geleden
  Stop toch eens met de ketelaere op te hemelen. Was absoluut niet beter dan bvb een vanaken of vormer. En mata mag je gerust meer geven. Beste speler bij club.
 1. En of de kassa flink rinkelt in Amsterdam: Champions League-campagne leverde Ajax al 70 miljoen euro op
  Champions League
  10

  En of de kassa flink rinkelt in Amsterdam: Champions Lea­gue-campagne leverde Ajax al 70 miljoen euro op

  De vijfde achtereenvolgende zege in de groepsfase van de Champions League heeft Ajax opnieuw enkele miljoenen opgeleverd. Dankzij twee doelpunten van invaller Sébastien Haller wonnen de Amsterdammers op bezoek bij Besiktas met 1-2 en ontvingen zo de winstpremie van 2,8 miljoen euro. De inkomsten uit het Europese avontuur komen daardoor nu al uit op zo'n 70 miljoen euro.
 2. RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterlachen, wel om van te glimlachen”
  TV

  RECENSIE. ‘Somebody Somewhere’: “Niet om van te schaterla­chen, wel om van te glimlachen”

  Het ene moment zit u in de middelbare school en ligt de wereld voor u open, het andere bent u de veertig voorbij en hebt u de ene onvervulde droom na de andere tegenslag opgestapeld. Comédienne Bridget Everett kan erover meespreken. In ‘Somebody Somewhere’, te bekijken op Streamz, speelt ze de hoofdrol in een verhaal gebaseerd op haar eigen zoektocht naar vriendschap en vreugde in haar geboortestaat Kansas, waar wervelwinden thuis zijn. Of dit pretentieloze tussendoortje u ook van uw sokken kan blazen? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.