Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. Club heeft een Tsaar en ijskonijn in zijn rangen, één speler viel uit de toon

Champions LeagueClub Brugge beleefde een topavond in de Champions League: 3-0 tegen Zenit. Met dank aan drie uitblinkers, waarvan ook één verdediger. “Tsaar Charles I scoorde wederom een cruciaal doelpunt”, klinkt het in ons rapport. 

4 reacties

 • Harold Anckaert

  2 maanden geleden
  Zenit was zwak, dat was duidelijk, maar vroeger verloren al onze Belgische ploegen dergelijke wedstrijden! Nu was het toch overtuigende 3-0 zege en goed voor het Belgische voetbal! Vroeger waren het andere ploegen die ons vaandel hoog hielden nu is het FCB en Antwerp!!
 • Robert De Beukeleer

  2 maanden geleden
  mooie prestatie maar Zenit was dan ook zeer zwak en onherkenbaar toch proficiat
 • Kevin Noël

  2 maanden geleden
  Proficiat Clubje. Nu eindelijk herpakken in de Pro League!
 • Jean-Pierre Van Wetswinkel

  2 maanden geleden
  Nu club de hemel inprijzen dat is er ook over wat stelde Zenit voor niks als topploeg in Rusland vond ik dit gewoon niet om aan te zien .
 1. ‘Shirt uit en zwaaien’: spelers in Brugse kleedkamer uit de bol
  Play
  Champions League

  ‘Shirt uit en zwaaien’: spelers in Brugse kleedkamer uit de bol

  De grootste Belgische thuiszege ooit in de Champions League. De eerste Champions League-zege in Jan Breydel sinds november 2005. Na vijf speeldagen al zeker van Europese overwintering in de Europa League, terwijl dromen over méér in de Champions League mag. Club Brugge beleefde een geweldige avond en dat werd logischerwijs stevig gevierd in de kleedkamer. Clinton Mata ging tegen Zenit niet alleen voorop in de strijd op het veld maar ook in het feestgewoel. ‘Shirt uit en zwaaien’, op de tonen van Gala’s ‘Freed from Desire’. Op zijn Instagram liet de verdediger zijn volgers meegenieten met bovenstaand filmpje. ‘Trots op mijn team', schreef hij erbij. Dat de Angolees tegen Zenit de Russische beer Dzyuba (hij was niet helemaal fit en achtergebleven in Sint-Petersburg) niet in de ogen moest kijken, scheelde een flinke slok op de borrel. Volgende week wordt dat een ander verhaal. Dan wacht in Rome Lazio-spits Ciro Immobile.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"