REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
FC Barcelona BAR
0
EINDE
3
FC Bayern München FCB
 • Thomas Müller Goal 34'
 • Robert Lewandowski Goal 56' 85'

Onmachtig Barcelona komt met 0-3 nog goed weg tegen Bayern dat meer dan twee maten te groot is

Champions LeagueFC Barcelona heeft z’n eerste Champions League-wedstrijd in het tijdperk post-Lionel Messi verloren. Bayern München ging in Camp Nou met overmacht winnen. 0-3 na goals van Müller en de onvermijdelijke Lewandowski. En dan mochten de Catalanen nog van geluk spreken, want het verschil was groter dan het scorebord deed vermoeden.

7 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Rik Cappelle : heel juist verwoord ! Gewoon de waarheid Dit is Barça niet meer helaas ...
 • patick baeck

  1 maand geleden
  Toch een paar jonge spelers uit de barca school gezien, als men die kan houden en men heeft er geduld mee voetbalt Barcelona binnen een paar jaar terug aan de top.
 • nick verheyen

  1 maand geleden
  Geweldig, bayern het grote voorbeeld in de voetbalwereld vernedert barca,de ploeg met een berg schulden die jaren heeft geteerd op messi, die zullen de komende jaren niet meer dan een figurant zijn in de CL, LOL
 • Dirk Brouns

  1 maand geleden
  Dat krijg je als je tweederangsvoetballers uit NL invoert. Niet dat hier beter is maar kom op Depay etc dat is toch niks speciaals.
 • Rik Cappelle

  1 maand geleden
  De Jong en Depay zijn de exponenten van een klasseloos Barca. Enkelen jaren terug zouden zulke spelers het stadion verboden worden bij wijze van spreken laat staan dat zij zich in een truitje van Barcelona zouden mogen nestelen.
 1. Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge
  Champions League

  Hoog en handig bezoek in Lommel: Ederson en Jesus wonen match bij en kunnen spelen tegen Club Brugge

  Opvallend bezoek aan de Gestelsedijk in Lommel. Niemand minder dan de Braziliaanse Man City-internationals Ederson en Jesus woonden de wedstrijd tegen Moeskroen (3-0) als eregasten in het Soevereinstadion bij. Net als Manchester City behoort Lommel tot de City Football Group. Een functioneel bezoek van de twee City-sterren, die na de interland met Brazilië (een 4-1-zege tegen Uruguay) van afgelopen donderdag niet naar Engeland maar naar België reisden. Zo vermijdt het duo dat ze over het Kanaal tien dagen op hotel in quarantaine moeten en kunnen ze aantreden in de Champions League-match van dinsdag tegen Club Brugge. Ook zonder de twee won Man City makkelijk van Burnley. 2-0, met een goal van Kevin De Bruyne. Club Brugge - Manchester City is dinsdag vanaf 18u45 live op VTM te zien.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.