Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Atlético Madrid ATM
0
EINDE
0
Club Brugge CLU

ONGEZIEN! Onklopbare Mignolet loodst Club Brugge naar achtste finales Champions League na heksenketel in Madrid

Champions LeagueOnwaarschijnlijk. Vier speeldagen ver en Club Brugge is nu al zeker van de achtste finale in de Champions League. In Atlético Madrid bleef het 0-0. De vierde clean sheet op rij voor Mignolet - de doelman schitterde opnieuw. Blauw-zwart, dat zich een penalty door de VAR ontzegd zag, nu helemaal in de zevende hemel. Proficiat, Club!

110 reacties

 • Francis Davis

  5 maanden geleden
  Een bal tegenhouden met de kop ….gewoon geluk is dat !
 • Eric Bex

  5 maanden geleden
  Proficiat blauwzwart 💙🖤 en veel succes aan de andere Belgische ploegen in Europa 👍👍. Doe dat goed zodat onze Europese coëfficiënt nog wat extra kan stijgen.
 • frans caveye

  5 maanden geleden
  jammer maar zal hier nooit nummer een zijn is altijd de andere topper eerst jammer voor MIGNOLET die verdiend ook eens zijn plaats op het veld bij de duivels ,maar ja die MARTINEZ kent alleen zijn vriendjes
 • john dewit

  5 maanden geleden
  Proficiat boeren , gewoon top van een rsca sup.👍
 • Lois Verdonk

  5 maanden geleden
  Met zo een keeper moet Club Brugge wel de grootste ploeg van het land zijn, met alle respect voor Antwerpen, Genk, Union en Gent de andere van de top vijf.
 1. “Scott 'to go' Parker vertrekt best” en “Belgische chocolade opgegeten”: buitenlandse pers hard voor Club Brugge
  12

  “Scott 'to go' Parker vertrekt best” en “Belgische chocolade opgegeten”: buitenland­se pers hard voor Club Brugge

  Ook in het buitenland worden veel vragen gesteld bij de toekomst van Scott Parker bij Club Brugge na de “vernedering” tegen Benfica in de Champions League. “Vanavond bleek nog maar eens hoe slap Club presteert onder de hoede van de Engelsman: geen aanvallend plan, geen cohesie in verdediging en een middenveld dat vooral gespecialiseerd is in het over zich laten lopen”, luidt het. Een overzicht van de berichtgeving in het buitenland.