Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe regels in Champions League: 23 spelers op wedstrijdblad en 5 wissels

Champions LeagueClub Brugge start zijn nieuwe CL-campagne onder de nieuwe regels die de UEFA voor dit seizoen goedgekeurd heeft. Zo mag elk team vijf vervangingen doorvoeren. 

 1. Onze chef voetbal vindt dat Clement na zijn uitbrander niet de mist mag ingaan: “Want dan mogen wij hém hard aanpakken, toch?”
  PREMIUM
  Champions League

  Onze chef voetbal vindt dat Clement na zijn uitbrander niet de mist mag ingaan: “Want dan mogen wij hém hard aanpakken, toch?”

  Philippe Clement krijgt na onder meer Real Madrid, PSG, Zenit en Lazio een nieuwe kans om zich te onderscheiden in de Champions League. Op Jan Breydel ontvangt Club vanavond Borussia Dortmund. Onze chef voetbal Stephan Keygnaert legt de lat hoog voor de coach van blauw-zwart. “Net omdat we met z'n allen weten dat Clement in staat is Dortmund het schaamrood op de wangen te bezorgen.”
 2. Club Brugge wordt tweede en overwintert in de Champions League als…
  Champions League

  Club Brugge wordt tweede en overwin­tert in de Champions League als…

  Club Brugge maakte gisteravond tegen Borussia Dormund opnieuw kennis met de harde wetten van de Champions League. 3-0, geen houden aan Haaland. Toch hoeft dat alles behalve stilaan het einde te zijn van Clubs Europees avontuur dit seizoen. Bij winst tegen Zenit volgende week in Jan Breydel is Club, nadat het de heenmatch in Sint-Petersburg met 1-2 won, altijd minstens derde. Maar er zijn ook drie scenario’s waarin zelfs de achtste finales van het kampioenenbal nog mogelijk zijn. Club overwintert in de Champions League als...
 1. Coronacrisis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?
  Sparen

  Coronacri­sis dwong ons tot digitaal bankieren. Was uw bank er klaar voor?

  Het voorbije jaar heeft de manier waarop we bankzaken uitvoeren serieus veranderd. We bankieren massaal digitaal, sparen meer dan ooit en ook jongeren wagen zich nu vaker aan beleggingsfondsen. Ook de banken zelf moesten zich pijlsnel aan de nieuwe realiteit aanpassen. Hoe bracht uw huisbank het er vanaf? Heeft ze u in positieve zin verbaasd of was u eerder ontgoocheld? Laat het ons weten via deze korte online enquête.
 1. Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presentator moest tranen bedwingen"
  Play

  Onze collega in Argentinië schetst rouw: "Tv-presenta­tor moest tranen bedwingen"

 2. Marc Degryse over periode als sportleider bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"
  Play

  Marc Degryse over periode als sportlei­der bij Club Brugge: "Weinig behoefte om er over te praten"