Niet alleen toptrainer, maar volgens Degryse en Mbiye Beya in HLN Sportcast ook steengoede toneelspeler: “Guardiola verdient een Oscar”

HLN SPORTCAST“Pep Guardiola verdient een Oscar.” Daar zijn Marc Degryse en Gilles Mbiye Beya het helemaal over eens in onze HLN Sportcast. 

1 reactie

 • wim rooyakkers

  3 maanden geleden
  Het hele voetbal is een toneelspel.spelers die zwaar gewond over het veld rollen en 20 seconden later de 100 mtr in 10 seconden afleggen, en er op uit zijn om tegenstanders een kaart aan te smeren,en die ezels op de tribune raken zo opgewonden dat ze elkaar de kop inslaan ,mede door wat er op het veld gebeurd.
 1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Onthutsend zwak Barcelona krijgt rammel bij Bayern en mag het na nieuwjaar in de Europa League proberen
  Play
  Champions League
  9

  Onthutsend zwak Barcelona krijgt rammel bij Bayern en mag het na nieuwjaar in de Europa League proberen

  Ser o no ser, titelde Mundo Deportivo, een vooraanstaand Catalaans sportblad, vandaag. To be or not to be. Het werd uiteindelijk een zwarte dag voor FC Barcelona, dat zoals verwacht voor het eerst in 21 jaar niet doorstoot naar de tweede ronde van de Champions League. De Catalanen hadden nood aan een zege op het veld van Bayern München opdat Benfica niet over hen zou wippen, maar dat gebeurde niet. Meer nog, al voor de pauze was de match gespeeld, na goals van Müller en Sané. Al snel na de pauze maakte Musiala het helemaal af.