Mulder en Degryse overladen Courtois met lof: “Híj is de overwinnaar, zijn ploeg stelde niks voor”

Champions League“Fenomenaal." Anders konden Marc Degryse en Jan Mulder de prestatie van Thibaut Courtois in de Champions League-finale niet omschrijven. Voor Real Madrid waren ze echter wel zeer kritisch. Bekijk hierboven hun volledige analyse.

9 reacties

 • Dirk Van Brussel

  1 maand geleden
  Eddy Dermon, zo kunnen we alles aanpassen : als de keeper stond te dromen, als de keeper meer naar links stond als als als. Maar dat is het hem juist : "ALS"speelt niet mee. Courtois stond op zijn plaats !
 • John Bruggeman

  1 maand geleden
  Carvajal heeft ook een wereldmatch gespeeld!
 • willy staes

  1 maand geleden
  Ik begrijp niet waarom het doelpunt van Benzema werd afgekeurd de bal kwam duidelijk Vande tegenstander .Ik zou daar eens graag een uitleg voor krijgen .
 • Martin Junior

  1 maand geleden
  Niets voor ? Had in de eerste helft reeds 0-1 moeten zijn. Schaf die VAR maar af. Een ploeg bestaat uit 11 spelers inclusief de keeper. Toen Belgie op het WK tegen Brasilië won waren ze toch ook geweldig ...
 • Franklin Braet

  1 maand geleden
  Er zijn zo van die d'agen dat een team niet zijn best speelt en toch wint. Hier was het idd Courtois die allés redde. Super match dat mag hij herhalen op WK
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.