Mignolet: “Een pluim voor Hoefkens en zijn plan” - Vanaken: “Het zou enorm pijnlijk zijn mochten we er nu nog naast grijpen”

Champions LeagueEen nieuwe stunt voor Club Brugge. En dus beseft Hans Vanaken maar al te goed dat overwintering in de Champions League nu wel érg dichtbij is. “Wij kunnen nu vrijer de laatste matchen ingaan.”

9 reacties

 • Marnix Janssens

  2 maanden geleden
  En zelfs na de 2-0 nog blijven voetballen en niet zoals vele andere ploegen gewoon achteruit kruipen. Dikke proficiat aan de ganse ploeg.
 • Patriek Buffel

  2 maanden geleden
  Topprestatie. Goeie aankopen van club brugge
 • John De roo

  2 maanden geleden
  De.beste kansen heb je al je niet bang bent om te verliezen en gewoon elke wedstrijd er vol voor gaan. Als je begint na te denken en te rekenen is het voorbij , dat mag je gerust een voetbalwet noemen.
 • Kurt C.

  2 maanden geleden
  Wat een supermassie.... schitterend voor het ganse team van floormanager tot ceo! Unit we stand,!
 • Stefan Baeten

  2 maanden geleden
  Als anderlecht supporter moet ik toegeven eindelijk hebben we weer een Europese topploeg in belgie!
 1. Feest met bier en pizza in Brugse kleedkamer na kwalificatie, Verhaeghe: “Mata trakteert” - “En dan stuur ik de rekening naar de voorzitter”
  Play
  Champions League
  5

  Feest met bier en pizza in Brugse kleedkamer na kwalifica­tie, Verhaeghe: “Mata trakteert” - “En dan stuur ik de rekening naar de voorzitter”

  Club Brugge speelde gisterenavond 0-0 gelijk op het veld van Atlético Madrid, maar toch was het achteraf groot feest in de kleedkamer. En terecht, want blauw-zwart plaatste zich dankzij de draw voor het eerst in de clubgeschiedenis voor de knockout-fase van de Champions League. Voorzitter Verhaeghe kwam eens piepen en dolde met Mata, Vanaken genoot van een stuk pizza en Mignolet pronkte met zijn dikverdiende trofee van man van de match. “Je moet als keeper al heel goed zijn om die te winnen”, knipoogde ‘Big Si’. Geniet hierboven van de beelden.