Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mignolet de meest gepasseerde en De Ketelaere de snelste: dit zijn de Champions League-cijfers van Club

Champions LeagueDe Champions League-campagne zit erop. Hoog tijd om de (cijfer)balans op te maken. Van de snelste tot de ‘vuilste’ speler. Dit zijn de opvallendste statistieken van Club Brugge.

8 reacties

 • dirk gits

  1 maand geleden
  meest gepasseerd, ze zijn dan toch kampioen in iets geworden in de CL
 • Karl Becue

  1 maand geleden
  4 punten halen tegen 3 ploegen die 1e of 2e eindigden in 1 van de 5 grootste competities in Europa, il faut le faire, een draw tegen een ploeg met 3 spelers uit de top 10 van de wereld, fantastisch! Proficiat Club!
 • Sven Vandevyvere

  1 maand geleden
  Luc teirlinck , jij en je vrouw hadden toch gegokt op 0 op 18? Ook beter zwijgen.
 • luc teirlynck

  1 maand geleden
  Hoogmoed voor de val ipv zich te spiegelen aan Ajax zou men beter zwijgen. Schaamlijk vertoning 4/18 20 doelpunten tegen .
 • Van helshoecht Lisette

  1 maand geleden
  Als er een zeef voor u staat is de kans groot dat ge veel goals binnen krijgt als ge enkel investeert in jeugd om die later voor veel geld te verkopen zit je nu met problemen aan kampioen spelen met deze kern moet je ook niet aan denken
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.