Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Messi, belemmerd door blessures maar vooral mentaal tijd nodig: “De kinderen konden het hotel uiteindelijk niet meer uitstaan”

Champions LeagueClub Brugge duimt ook voor PSG: winst op Leipzig brengt Europese overwintering dichter. PSG mist wel Messi, maar of dat nú echt een gemis is? Fysiek belemmerd door blessures weegt zijn verhuis naar Parijs mentaal, ook op z'n gezin: “De kinderen konden het hotel uiteindelijk niet meer uitstaan.” Waarom Messi nog verre van Messiaans is.

10 reacties

 • Frank Capenberghs

  3 maanden geleden
  Het blijft zonde dat Hij Barcelona moest verlaten.
 • Bella Jo

  3 maanden geleden
  In zijn hart is hij en zijn familie in Barcelona. Misschien gaat hij wel na 1 seizoen terug. Maar eerst kampioen spelen in Frankrijk en proberen die CL nog een keer te winnen.
 • Jeanpol Buyle

  3 maanden geleden
  In Barcelona is het lekker warm, Parijs is een kille stad vele maanden die man keert naar zonnige oorden terug.
 • Abdelilah Toumi

  3 maanden geleden
  @Kamosi. Hij moest vertrekken. Zou mij er even over verdiepen. Is met tegenzin vertrokken omdat La Liga voor Barcelona of Messi de geschreven voorwaarden om aan de competitie deel te nemen niet zomaar kunnen aanpassen om hem te plezieren zodat hij kon blijven. Zou het even eens nalezen
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Bij Barcelona had hij het voor zeggen . hier moet in de maat lopen en wordt regelmatig vervangen iets wat Barcelona niet waar was .
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem
  Play
  Champions League
  18

  “Ruud, Ruud, Ruud...”: deel Club-fans kant zich tegen Clement en steekt Vormer hart onder riem

  De beslissing van Clement om Vormer in de Champions League nogmaals op de bank te houden, keert zich thuis tegen RB Leipzig tegen de coach. Waar het in de vorige matchen zonder Vormer telkens wel goed afliep voor Club zonder de Nederlander (op uitzondering van de zware verplaatsing naar Man City, nvdr), nam blauw-zwart een desastreuze start tegen de Duitsers. Na de 0-2 op penalty - die tot stand kwam na een pijnlijke fout van Sowah - uitte het thuispubliek snel zijn ongenoegen. ‘Ruud, Ruud, Ruud’, rolde in de minuten die volgden enkele keren van de tribunes. De twaalfde man die kiest voor zijn kapitein en de keuze van zijn trainer in vraag stelt. Het zegt veel over de ellendige avond die Club net op de belangrijkste avond in jaren beleefde - het werd uiteindelijk 0-5.