Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Messi, belemmerd door blessures maar vooral mentaal tijd nodig: “De kinderen konden het hotel uiteindelijk niet meer uitstaan”

Champions LeagueClub Brugge duimt ook voor PSG: winst op Leipzig brengt Europese overwintering dichter. PSG mist wel Messi, maar of dat nú echt een gemis is? Fysiek belemmerd door blessures weegt zijn verhuis naar Parijs mentaal, ook op z'n gezin: “De kinderen konden het hotel uiteindelijk niet meer uitstaan.” Waarom Messi nog verre van Messiaans is.

10 reacties

 • Frank Capenberghs

  3 maanden geleden
  Het blijft zonde dat Hij Barcelona moest verlaten.
 • Bella Jo

  3 maanden geleden
  In zijn hart is hij en zijn familie in Barcelona. Misschien gaat hij wel na 1 seizoen terug. Maar eerst kampioen spelen in Frankrijk en proberen die CL nog een keer te winnen.
 • Jeanpol Buyle

  3 maanden geleden
  In Barcelona is het lekker warm, Parijs is een kille stad vele maanden die man keert naar zonnige oorden terug.
 • Abdelilah Toumi

  3 maanden geleden
  @Kamosi. Hij moest vertrekken. Zou mij er even over verdiepen. Is met tegenzin vertrokken omdat La Liga voor Barcelona of Messi de geschreven voorwaarden om aan de competitie deel te nemen niet zomaar kunnen aanpassen om hem te plezieren zodat hij kon blijven. Zou het even eens nalezen
 • eduard janssens

  3 maanden geleden
  Bij Barcelona had hij het voor zeggen . hier moet in de maat lopen en wordt regelmatig vervangen iets wat Barcelona niet waar was .