Bart Verhaeghe.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart Verhaeghe. © BELGA

Mee in het spoor met Club-voorzitter Bart Verhaeghe op de loting: “Benfica wordt een prestigeduel, een strijd voor de ranking in Europa ook”

Club Brugge“We moeten tevreden zijn met deze loting.” Club Brugge-voorzitter Bart Verhaeghe reageerde in Nyon bij onze man ter plaatse over de duels met Benfica in de achtste finale van de Champions League: “We willen aan Europa laten zien dat we modern en efficiënt kunnen voetballen.”

12 reacties

 • Jan Janssens

  3 maanden geleden
  Heren Hoefkens (tegen dan misschien al geen trainer meer), Mannaert en Verhaeghe: er staat jullie een lesje in modern totaalvoetbal en dus een flinke afstraffing te wachten.
 • Luc Caels

  3 maanden geleden
  Oei, dat wordt niks voor CL Brugge.
 • Sven Celeyn

  3 maanden geleden
  Teuma kopen. Vanaken op bank. En nog twee extra verdedigers met dit profiel: groot, lef,techniek, jong talentvol max 25 jaar dus doorverkoopbaar na twee jaar, die pass hebben en de lammetjes van nu motiveren. Verdedigers niet dringend want titel is nu toch al kinderlijk weggegeven. Boyata en Yaremchuk mogen ook al weg.
 • Patrick Vandeputte

  3 maanden geleden
  Hoe kunnen sommigen nu al vergelijken met de prestatie van gisteren en wedstrijden die pas over meer dan 3 maanden gespeeld worden. Glazen bol?
 • Willy Sneppe

  3 maanden geleden
  Modern en efficiënt voetbal is het zeker niet in de Belgische competitie. Dat de spelers maar hun tenen uitluiden voor de match tegen Benfica!