EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© EPA

Mauricio Pochettino: de man van het volk die geen verslapping duldt

Champions LeagueZij die hem kennen, noemen hem “een kameleon”. Een man van het volk als speler en als (veeleisende) coach - maar hij is evenzeer meedogenloos. Mauricio Pochettino (49) moet PSG zijn eerste Champions League-trofee bezorgen. Die queeste begint vanavond in Brugge, verslapping zal hij niet dulden.

2 reacties

 • franky van damme

  21 uur geleden
  Brugge wint vandaag.
 • Guido Verlinden

  22 uur geleden
  En terecht.!!!!
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. REACTIES. Van den Brom: “We konden echt wel mee” - Vandevoordt: “Genoeg kansen om te winnen” - Thorstvedt: “Droomden echt van Champions League”
  Champions League
  8

  REACTIES. Van den Brom: “We konden echt wel mee” - Vande­voordt: “Genoeg kansen om te winnen” - Thorstvedt: “Droomden echt van Champions League”

  Racing Genk ging strijdend ten onder tegen Shakhtar Donetsk. De Limburgers konden niet stunten en moeten zich nu opmaken voor de groepsfase van de Europa League, maar verlaten het Champions League-toneel wel met opgeheven hoofd. “We hebben laten zien dat we dit niveau aankunnen.” Een overzicht van de reacties uit het Genkse kamp.