Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Chelsea CHE
3
EINDE
0
AC Milan MIL
 • 24' Goal Wesley Fofana
 • 56' Goal Pierre-Emerick Aubameyang
 • 62' Goal Reece James

Matig AC Milan met billen bloot bij Chelsea, De Ketelaere mist vlak voor rust gelijkmaker

Champions LeagueChelsea boekte in eigen huis een duidelijke en oververdiende zege tegen AC Milan: 3-0. Charles De Ketelaere, net als zijn ploegmaats bleekjes, miste vlak voor rust de gelijkmaker. Fofana, Aubameyang en James zorgden voor het Londense feestje.

3 reacties

 • Georgessiam Georgessiam

  5 maanden geleden
  Zoals iedereen al dacht kan De Ketelaere dit niveau niet aan. Misschien in de Belgische competitie (daar gaat alles trager) kan hij een rol van betekenis spelen. Maar de Italiaanse en zeker in de champions league kan hij eenvoudig niet mee. Ik zie hem de eerste weken niet van de bank komen bij Milan. Qatar komt dicht bij, hij zal een tand ( groot gebit) moeten bijsteken anders zie ik het somber in voor De Ketelaere.
 • Andy Troch

  5 maanden geleden
  Goed genoeg voor de pintjes competitie , niet goed genoeg
 • wilgenhof rudi

  5 maanden geleden
  Terug op zijn beste plaats,de bank...
 1. Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtrekening? Deze vijf stappen helpen je op weg
  Spaargids.be

  Vanaf welke leeftijd geef je je kind zakgeld? En wanneer is het tijd voor een eigen zichtreke­ning? Deze vijf stappen helpen je op weg

  Niet al je centen meteen uitgeven, maar ook voldoende sparen: dat is een essentiële levensles. Daarom biedt Wikifin tijdens ‘De Week van het Geld’, van 20 tot 26 maart, allerlei gratis spelen aan waarmee kinderen op een leuke manier met geld leren omgaan in de klas. Wil je hen ook thuis leren sparen en verstandig spenderen? Maak er werk van in vijf stappen, samen met Spaargids.be.
 2. “Daar moet je het beter doen, jongen”: De Ketelaere scoort weer slechte punten, Pioli behoudt vertrouwen
  19

  “Daar moet je het beter doen, jongen”: De Ketelaere scoort weer slechte punten, Pioli behoudt vertrouwen

  De blik in het ijle. Leão was er als de kippen bij om hem te troosten, aan de zijlijn staken doelpuntenmaker Diaz en coach Pioli hun ongeloof niet onder stoelen of banken. Charles De Ketelaere had net een opgelegde kans naast gekopt en miste zo de 2-0 voor AC Milan in de achtste finale tegen Tottenham. Pioli sprak achteraf zijn vertrouwen (nogmaals) uit in CDK, de media was een pak strenger.
 1. Boze Neymar wil weten wie de mol is in de kleedkamer van PSG: “Net nu komt deze ruzie naar boven. Triest”
  10

  Boze Neymar wil weten wie de mol is in de kleedkamer van PSG: “Net nu komt deze ruzie naar boven. Triest”

  “Een nucleaire clash.” Zo sprak Neymar gisteren over de Champions League-kraker tussen Paris Saint-Germain en Bayern München in de achtste finale. Daar heeft de Braziliaan grotendeels zelf voor gezorgd. Neymar bevestigde dat hij zaterdag in de clinch was gegaan met ploegmaat Marquinhos en de technisch directeur van PSG. En hij wil de mol in de kleedkamer van PSG aan de galg. “Dit is triest en maakt me boos.”