Matchwinnaar Sylla blinkt van trots tijdens interview en wordt bejubeld door analisten: “Hier zijn echt geen woorden voor”

Champions LeagueDe held van de avond bij Club Brugge luistert naar de naam Abakar Sylla. 19 jaar, en meteen bij z’n debuut matchwinnaar tegen Bayer Leverkusen. Het leverde een aandoenlijk interview op. “Hier droomde ik als kind al van.” Analisten Mulder en Degryse kregen er achteraf geen genoeg van.

7 reacties

 • joachim albert

  3 maanden geleden
  Ik denk niet dat ze 14 Sylla's kunnen kopen, de prijzen van ploegen waar Brugge nu spelers van wil kopen, zijn 300% gestegen Gelukstreffer die niet herhaald kan worden Mensen met kritiek, ik vermoed dat jullie allemaal succesvol zijn en altijd top zijn
 • Ceuppens Ronny

  3 maanden geleden
  Eén zwaluw maakt de lente niet ...
 • Marc De Vits

  3 maanden geleden
  Een goede wedstrijd tegen een matig elftal een flater van de doelman op het doelpunt van Sylla en hij wordt al een nieuw goudhaantje genoemd , Het gaat snel tegenwoordig.
 • Angelo ledda

  3 maanden geleden
  grootste talent die ooit in Belgie die ooit debuteerde in een CL wedstrijd ...
 • Isabelle Van den Abeele

  3 maanden geleden
  Eerst zien tegen een tegenstander van eenander kaliber
 1. Alle Brugse en Belgische records aan diggelen: Club bijna 50 miljoen euro rijker na groepsfase
  Club Brugge
  22

  Alle Brugse en Belgische records aan diggelen: Club bijna 50 miljoen euro rijker na groepsfase

  Club Brugge greep in extremis nog naast de groepszege in groep B in de Champions League, maar dankzij een knappe 11 op 18 vangt blauw-zwart wel nog meer dan tien miljoen euro aan winstpremies. Het gelijkspel van gisteren leverde andermaal 930.000 euro op, wat de totale teller op 47.485.000 miljoen euro brengt — een absoluut recordbedrag naar Brugse of Belgische normen. Afwachten of de kassa na Nieuwjaar andermaal rinkelt voor blauw-zwart.
 2. “Onbegrijpelijk dat Jutglà nog niet voorkwam in WK-plannen van Luis Enrique”: Spaanse pers stuurt na “nachtmerrie in Brugge” boodschap naar bondscoach
  Play
  Champions League
  23

  “Onbegrij­pe­lijk dat Jutglà nog niet voorkwam in WK-plan­nen van Luis Enrique”: Spaanse pers stuurt na “nachtmer­rie in Brugge” boodschap naar bondscoach

  Een nachtmerrie, een betovering, een vloek. De Spaanse media kropen in hun pen na de winst van Club Brugge tegen Atlético Madrid. Met bijzondere aandacht voor Ferran Jutglà, die deze zomer voor amper vijf miljoen van Barcelona B naar blauw-zwart ging. “Dat Barça met Lewandowski een van de beste spitsen ter wereld heeft, wil niet zeggen dat de blunder rond Jutglà al vergeten is.”