Marc Degryse over Club Brugge-Leverkusen.
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse over Club Brugge-Leverkusen. © Photo News

Marc Degryse: “Te weinig geloofd in groepswinst, maar misschien vindt Club het wel leuk om tegen City of Bayern uit te komen”

Champions LeagueGeen groepswinst voor Club Brugge in Leverkusen. Wat vindt Marc Degryse daarvan? Onze analist fileert de prestatie van blauw-zwart. “Wat Carl Hoefkens voor het duel zei over de honger om absoluut de drie punten te pakken heb ik niet vertaald gezien op het veld.”

13 reacties

 • Eric Bex

  3 maanden geleden
  Moet Club echt zo veel schrik hebben van teams zoals Real, PSG, Tottenham of Bayern? In een niet zo ver verleden hebben ze hier ook resultaten tegen gehaald. Bayern zonder Lewandowski is ook niet meer zo superieur zoals de afgelopen jaren. Bovendien zal het sowieso terug voor een vol huis zijn.
 • Lorenzo Parmentier

  3 maanden geleden
  Wa is er nu leuk aan om als ploegje als brugge uit te kome tegen city of bayern. Voor grote afgang te krygen.
 • Bert Van Geffen

  3 maanden geleden
  Wees blij met wat er werd bereikt Mr Degryse
 • Ivan Beelaert

  3 maanden geleden
  Club heeft niet gespeeld om echt te winnen ,te veel beredeneerd met in het achterhoofd van we zijn toch geplaatst.En wat Degryse betreft ik heb dat hier al eens geschreven ,hij is analist en doet dat voortreffelijk.Ik luister altijd naar zijn deskundige uitleg en hij zit er zelden naast.
 • Jeroen Vangeel

  3 maanden geleden
  Wat had Marc nu weer allemaal al bereikt? Ben het ff kwijt... we mogen al blij zijn dat er eens een ploeg een tweede ronde haalt in ons land.
 1. Van der Sar en Buffon achterna: Mignolet schaart zich met vijf clean sheets in select gezelschap
  Champions League
  3

  Van der Sar en Buffon achterna: Mignolet schaart zich met vijf clean sheets in select gezelschap

  Vijf clean sheets in zes groepswedstrijden in de Champions League. Enkel in de ruime nederlaag thuis tegen FC Porto moest Simon Mignolet zich omdraaien. Tegen Atlético (2x), Leverkusen (2x) en in Porto hield de Brugse goalie dus zijn netten schoon. Een straffe statistiek die nog straffer wordt door een blik in het verleden. Want Mignolet is pas de achtste doelman in de geschiedenis van de Champions League (sinds 1992/93) die vijf clean sheets pakt in één groepsfase. Gingen hem eerder voor: Van der Sar, Buffon, Reina, Subasic, Moya, Trapp en Rico.