Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”

4 reacties

 • Danny Vernimmen

  5 maanden geleden
  Degryse de grootste trainner naast de lijn .
 • Boelens Davy

  5 maanden geleden
  Ernest toch,ze hebben wel 2 doelpunten meer dan jouw anderlecht
 • ernest vandewinkel

  5 maanden geleden
  En Brugge wel ofwa !
 • wesley netnem

  5 maanden geleden
  Niemand hoort daar Thuis want de grote Clubs worden door de FIFA bevoordeeld ! Olie Sjeiks die met hun dollars overal de goede spelers wegkopen en financiële constructies opzetten om Hun clubs te Finacieren wat een omzeiling is van de regels ?? Is dat Fair Play ? men zou beter Max 2 buitenlanders per poeg moeten instellen als Regel ! Dat is Pas Fair Play !!
 1. “Dat God moge neerdalen om dit te verklaren”: internationale media begrijpen nog steeds niet hoe Real het ook tegen City weer flikte
  Play
  Champions League
  12

  “Dat God moge neerdalen om dit te verklaren”: internatio­na­le media begrijpen nog steeds niet hoe Real het ook tegen City weer flikte

  Wat was dat toch weer allemaal, gisteravond laat in het Santiago Bernabéu? Meer dan 90 minuten lang was Real Madrid virtueel uitgeschakeld en was het Man City dat leek af te stevenen op een Engelse Champions League-finale tegen Liverpool. Maar toen voltrok zich een nieuw mirakel - het derde al dit seizoen op het kampioenenbal. Ook de internationale sportkranten schieten stilaan woorden te kort voor al dat Madrileens stuntwerk.
 2. Man City voorbij Atlético na slot dat bol stond van het tumult, zorgen om gewisselde De Bruyne
  Play
  Champions League
  13

  Man City voorbij Atlético na slot dat bol stond van het tumult, zorgen om gewisselde De Bruyne

  Manchester City mag blijven dromen van een eerste eindzege in de Champions League. De Citizens plaatsten zich dankzij een 0-0-gelijkspel bij Atlético voor de halve finales. Toch was het niet al rozengeur en maneschijn: het slot van de wedstrijd werd nog ontsierd door tal van opstootjes en op de koop toe verloor Man City op het uur ook nog Kevin De Bruyne met een blessure.