Marc Degryse: “Amper 2 goals! Dit FC Barcelona hoort niet thuis in de achtste finales”

4 reacties

 • Danny Vernimmen

  5 maanden geleden
  Degryse de grootste trainner naast de lijn .
 • Boelens Davy

  5 maanden geleden
  Ernest toch,ze hebben wel 2 doelpunten meer dan jouw anderlecht
 • ernest vandewinkel

  5 maanden geleden
  En Brugge wel ofwa !
 • wesley netnem

  5 maanden geleden
  Niemand hoort daar Thuis want de grote Clubs worden door de FIFA bevoordeeld ! Olie Sjeiks die met hun dollars overal de goede spelers wegkopen en financiële constructies opzetten om Hun clubs te Finacieren wat een omzeiling is van de regels ?? Is dat Fair Play ? men zou beter Max 2 buitenlanders per poeg moeten instellen als Regel ! Dat is Pas Fair Play !!
 1. Hattrickheld Benzema zet Real Madrid met één been in de halve finales, octopus Courtois imponeert opnieuw met wereldsave
  Play
  Champions League
  20

  Hattrick­held Benzema zet Real Madrid met één been in de halve finales, octopus Courtois imponeert opnieuw met wereldsave

  Real Madrid heeft een prima zaak gedaan met het oog op de halve finales in de Champions League. De Spaanse club van Rode Duivel Thibaut Courtois ging in de heenmatch van de kwartfinales in Londen met 1-3 winnen van Chelsea. Karim Benzema was de grote held met drie goals. Romelu Lukaku mocht na een uur invallen, hij miste voor Chelsea dé kans op de aansluitingstreffer.
 2. Spaanse kranten lyrisch over “magische avond” van Real, Courtois en vooral Benzema oogsten lof: “De koning van Europa”
  Champion League
  13

  Spaanse kranten lyrisch over “magische avond” van Real, Courtois en vooral Benzema oogsten lof: “De koning van Europa”

  Karim Benzema legde gisteravond eigenhandig Chelsea over de knie in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Champions League. Na drie doelpunten van de Fransman won de Spaanse grootmacht in Londen met 1-3. “Dit zijn magische avonden, zoals die tegen PSG in Bernabéu”, reageerde hij. De superlatieven van de Spaanse pers om de prestaties van de spits te beschrijven zijn intussen bijna op.
 1. Je tuinhuis, bloemenperk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzekering voor je tuin
  Spaargids.be

  Je tuinhuis, bloemen­perk of zwembad veilig stellen? Zo zinvol is een aparte verzeke­ring voor je tuin

  Heel wat mensen herontdekten tijdens de lockdown hun tuin. Misschien is dit dan ook het goede moment om even stil te staan bij de verzekering ervan. Wat als je tuinmeubilair beschadigd raakt door intense hagel of brand? Of je bloemenperk of gazon bezoek krijgt van loslopend wild of vandalen? Stel dat je opstaand zwembad lek slaat... Spaargids.be gaat voor je na of je verzekering tussenbeide komt.