AFP
Volledig scherm
© AFP
Chelsea CHE
1
EINDE
0
FC Zenit ZEN
 • 69' Goal Romelu Lukaku

Lukaku ook in Champions League van goudwaarde: 'Big Rom' kopt titelverdediger Chelsea naar zege tegen Zenit

Champions LeagueVier goals in vier wedstrijden. Drie beslissende doelpunten. Gekeerde perceptie. London eet uit de hand van ‘Big Rom’. Chelsea hoeft zelfs niet goed te spelen om te winnen. Zijn killer doet zijn job. Chelsea-Zenit: 1-0.

6 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  1 week geleden
  Wie wil die nr 9 niet in zijn ploeg? Topspeler zonder kapsones, altijd goed voor een beslissend doelpunt.
 • lieve rigo

  1 week geleden
  Chapeau Romelu.
 • Pieter Verhulst

  2 weken geleden
  Dat hij op het einde de 2 - 0 mist, vind ik ook belangrijk voor een spits. Zeker in CL met amper een marge van een doelpunt. Maar de cijfers zijn er en ik heb hem liever in mijn ploeg dan bij de tegenstander.
 • Lucas Ryckaert

  2 weken geleden
  Ongelofelijk toch, die kerel. Legt de lat voor zichzelf steeds hoger. Kon makkelijk bij Inter blijven en genieten van zijn heldenstatus daar, maar toch het risico nemen en terugkeren (via de grote poort) naar zn grote liefde Chelsea FC. Heel veel respect, Rom.
 • Davy Loos

  2 weken geleden
  Niet de kwalitatief beste, maar wel met veel voorsprong de best renderende spits ter wereld. Knap bezig.
 1. Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstellend sterrenensemble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Twitter smult van Brugse stunt tegen teleurstel­lend sterrenen­sem­ble: “Laten we hopen dat PSG De Ketelaere niet koopt tijdens de rust”

  Het onverhoopte 1-1 gelijkspel van Club Brugge tegen het sterffenelftal van Paris Saint-Germain in de Champions League is voer voor hopen tweets. Ook nu zijn #CLUPSG en #Bruges nog trending topics. Twitteraars van over de hele wereld hebben aan inspiratie geen gebrek om de peperdure almacht van Neymar, Mbappé, Messi en co een knauw te geven en Blauw-zwart op te hemelen. Een overzicht.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.