EPA/PN
Volledig scherm
© EPA/PN

Lof voor “Tiger Woods-achtige De Bruyne die de Nobelprijs voor de Vrede mag krijgen”, Franse pers kraakt “onuitstaanbare” Neymar

Champions LeagueVeertien pogingen op doel, niet één tussen de palen. Het failliet van PSG, gisteravond in Manchester uitgeschakeld in de halve finales van de Champions League, wordt in de Franse media uitvergroot door de draak te steken met de wanprestatie van Neymar. Voor de match had de Braziliaan beloofd oorlog te maken, maar oorlog had hij vooral met de bal en op het einde met de Citizens. Wat een verschil met de Engelse pers, die de lof op het collectief sterke Man City bezong en De Bruyne -net als Foden en Mahrez- in het bijzonder.

26 reacties

 • Alexandra Kegeleers

  1 maand geleden
  Toont nog maar eens aan dat deze mannekes veel te veel betaald worden. Met zo een loon moet je ALTIJD 10/10 halen, anders ben je het niet waard.
 • pierre de smet

  1 maand geleden
  Kevin onze beste speler momenteel , en had een voetje in de beide doelpunten .
 • Wendy Vandereyken

  1 maand geleden
  Een ploeg die wint krijgt altijd lof. Maar ik heb het niet voor dergelijke clubs, die enkel door de miljarden van oliesjeiks of -bedrijven naar de top zijn kunnen gaan.
 • franky van steenberghe

  1 maand geleden
  Neymar deed wat hij kon maar verdediging deed net iets meer. Mooie en verdiende zege met sterke Kevin en ook sterke Foden.
 • Ben Detrez

  1 maand geleden
  Neymar is een goede voetballer maar heeft de mentaliteit van een kleuter wanneer hij zijn zin niet krijgt.