Hans Vanaken grijpt zich naar het hoofd.
Volledig scherm
PREMIUM
Hans Vanaken grijpt zich naar het hoofd. © Belga

“Je kan je de vraag stellen: heeft Club wel zijn plaats bij de laatste zestien van de Champions League?”

Champions LeagueOok Marc Degryse, onze huisanalist, zag hoe Borussia Dortmund gisteravond makkelijk afstand nam van Club Brugge. “Een ontnuchterende nederlaag”, noemde hij het zelfs. “De rode draad kwam naar boven die we te vaak zien bij het Club Brugge in de Champions League. Te vaak net niet.”

59 reacties

 • Rik Hofman

  2 maanden geleden
  Brugge zenit 3-0. Wie is er vernederd?
 • werner humblé

  2 maanden geleden
  De laaste 16 is idd voor geen enkele ploeg weggelegd altijd al geschreven dat Europaleague het hoogst haalbare is dus misschien maar best dat we geen enkele ploeg naar de champions league zenden . Worden toch altijd vernederd.
 • René Van Halen

  3 maanden geleden
  Als je in de JPL geen tegenstand wilt, zul je Europees ook snel achteruitgaan.
 • rudi van dijck

  3 maanden geleden
  geen enkele club uit de JPL geraakt bij de laatste 16 in de CL. En dat heeft alles met budget te maken. kijk naar de budgetten van die ploegen die de laatste 16 wel gaat halen!! in die vergelijking zijn alle ploegen hier maar amateur clubs. jammer maar wel de harde realiteit. en wil je dat veranderen? dan zal je toch miljonairs moeten aantrekken die mee in het project geloven. dat is de enige mogelijkheid denk ik.
 • John De roo

  3 maanden geleden
  Als je geen 4 of 5 spelers lopen hebt van 40 Mio stel je 0,0 voor in de CL. Zolang Mannaert en Verhaeghe blijven zeggen dat Club zich dat niet kan veroorloven moeten ze zich ook geen illusies maken ofwel moeten ze de juiste mensen zoeken om dit te financieren. Het zal wel een reden hebben waarom ze alles zelf willen doen. Kijk naar PSG en man. City , die clubs zijn ook pas opgestaan toen de juiste mensen (mede)eigenaar werden. Hoe langer je wacht hoe meer achterstand je oploopt.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"