Jan Mulder zag een “schrijnend klasseverschil” tussen Club Brugge en Man City: “Verdorie, als speler is dit toch moeilijk te verkroppen”

Champions LeagueHet mooiste moment voor Jan Mulder op Jan Breydel gisteravond? Het applaus van het Club Brugge-publiek voor Kevin De Bruyne. “Verder was het klasseverschil schrijnend”, was hij eerlijk in zijn analyse achteraf.

23 reacties

 • Eric Couwels

  1 maand geleden
  Logisch, geen schande. City is wereldniveau. Club is topniveau in de JPL, meer niet. Geen enkele Belgische ploeg trouwens.
 • Capiau Christiaan

  1 maand geleden
  Komaan eh mensen wat had ge nu verwacht. Is zoals carapils tegen jupiler
 • Patrick Vandeputte

  1 maand geleden
  1 transfer van Man City deze zomer (Grielish) vertegenwoordigt het volledige budget van Brugge. Moet er nog zand zijn?
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  Clubs die met budgetten van één miljard en meer goochelen zoals PSG en Manchester City wat kan je daar tegen aanvangen? Zelfs Leipzig heeft een budget van 600 miljoen. Dat van Brugge is 150 miljoen. Moest Brugge ook één miljard budget hebben dan strijdt men pas met gelijke wapens. Nu vraagt de politiek ook nog 30 miljoen sociale bijdragen via de voetbalclubs dankzij Frank Vandenbroucke om onze clubs nog wat meer te wurgen. 👍👍
 • Frank Waeghe

  1 maand geleden
  Club stond erbij, keek ernaar en liet zich doen. De Engelsen zaten veel korter op de bal en waren heel goed wakker. Bij Club liep alles voor geen meter. Maar we weten uit vorige wedstrijden dat Club hier zeker iets te zoeken heeft. Het klasseverschil er wel degelijk is maar zo enorm als men zegt is dat niet.
 1. Hoe ging het in de heenmatch ook alweer? Bekijk hier nog eens de samenvatting van Leipzig-Club
  Play
  Champions League
  1

  Hoe ging het in de heenmatch ook alweer? Bekijk hier nog eens de samenvat­ting van Leip­zig-Club

  Hoe Leipzig te kloppen is? Club Brugge moet er maar eens bovenstaande beelden bekijken. Op 28 september zette blauw-zwart in de tweede wedstrijd van de groepsfase van de Champions League ‘die Rotenbullen’ met 1-2 opzij. In een sterke eerste helft zetten Vanaken en Rits orde op zaken na een vroege tegengoal, na de pauze was het vooral overleven. Herbeleef hier nog eens alle hoogtepunten uit de wedstrijd.