Jan Mulder en Gilles De Bilde overschouwen Brugse campagne: “Ja, de Champions League is mislukt”

9 reacties

 • Rudy Mestdag

  2 maanden geleden
  Belgische ploegen hebben niks te zoeken in de Champignons Leage
 • Ricardo Paulssen

  2 maanden geleden
  Onzin Willy, Club spreekt hun eigen ambities uit. Afgaande daarop is het gewoon mislukt. Het gaat er niet over welke andere club dat overleeft zou hebben al denk ik zelf dat het Ajax wel gelukt zou zijn
 • Alex Paelinck

  2 maanden geleden
  Eerste twee wedstrijden punten gepakt op werkkracht, discipline en bovendien stonden we tactisch goed. Daar viel niks meer van te merken in de volgende wedstrijden. Complete afgang, niks organisatie en tal van foute keuzes. Laat ons blij zijn dat de lijdensweg over is en vanaf nu volledige focus op beker en competitie. Het minder drukke schema zal zo zijn voordelen hebben.
 • Corry Van Bogaert

  2 maanden geleden
  Belgische clubs hebben niets te zoeken in de champions Leaque
 • Davy Meganck

  2 maanden geleden
  België heeft niets te zoeken in de champions league.
 1. Onthutsend zwak Barcelona krijgt rammel bij Bayern en mag het na nieuwjaar in de Europa League proberen
  Play
  Champions League
  9

  Onthutsend zwak Barcelona krijgt rammel bij Bayern en mag het na nieuwjaar in de Europa League proberen

  Ser o no ser, titelde Mundo Deportivo, een vooraanstaand Catalaans sportblad, vandaag. To be or not to be. Het werd uiteindelijk een zwarte dag voor FC Barcelona, dat zoals verwacht voor het eerst in 21 jaar niet doorstoot naar de tweede ronde van de Champions League. De Catalanen hadden nood aan een zege op het veld van Bayern München opdat Benfica niet over hen zou wippen, maar dat gebeurde niet. Meer nog, al voor de pauze was de match gespeeld, na goals van Müller en Sané. Al snel na de pauze maakte Musiala het helemaal af.
 1. ‘The day after’: spelers van Club Brugge moeten zich in alle vroegte alweer melden op het oefencomplex in Westkapelle
  Play
  Club Brugge
  52

  ‘The day after’: spelers van Club Brugge moeten zich in alle vroegte alweer melden op het oefencom­plex in Westkapel­le

  De wereld draait door, ook voor Club Brugge. Na de pijnlijke nederlaag in de Champions League tegen RB Leipzig moesten de spelers van blauw-zwart zich vandaag al in alle vroegte melden op het Belfius Basecamp, het oefencomplex van de landskampioen. Noa Lang, Jack Hendry of Charles De Ketelaere: allemaal stuurden ze hun bolide deze voormiddag al opnieuw de parking op in Westkapelle.