BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
Paris Saint-Germain PSG
 • 27' Goal Hans Vanaken
 • Ander Herrera Goal 15'

Jan Breydel in lichterlaaie! Club stunt en houdt Messi, Neymar en Mbappé op 1-1

Champions LeagueEen stunt! Wie had dat durven denken? Club Brugge-PSG: 1-1!  Met dank aan het wervelende duo De Ketelaere-Lang, dirigent Vanaken en de onverzettelijkheid van Mata, Balanta, Hendry en co. Er zat eigenlijk nog meer in, maar Jan Breydel stond met een oververdiend punt tegen Messi, Neymar en Mbappé sowieso al in lichterlaaie. 

97 reacties

 • Maria Nuytkens

  1 maand geleden
  Zeer knappe wedstrijd van FCB, en deze start is sowiso de aanzet van minstens de 3de plaats !!
 • Jan Van Rompaey

  1 maand geleden
  Wanneer gaat Martinez deze Bruggse voorlijn opstellen in zijn elftal? Waar wacht hij op? Of stelt hij alleen zijn vrienden op ? Heb je die jonge kerels zien vechten voor elke bal?
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  En dit tegen één van de beste zoniet het beste voetbalteam in Europa. Als je in jezelf gelooft, is alles mogelijk. Veel succes ook straks aan de andere Belgische voetbalteams in Europa.
 • jos kenis

  1 maand geleden
  Buiten de 0-1 heeft PSG geen uitgespeelde kansen meer gehad en dat is enkel te wijten aan de prestatie van Brugge. De mislukte omhaal van Lang had de verdiende kers op de taart kunnen zijn. Hendry, Nsoki en Sowah zijn geslaagd voor hun ingangsexamen in de CL en dat verhopen naar meer.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Ze verdienden zelfs meer voor hun super collectieve prestatie...3 punten hadden ze Zeker niet gestolen Maar laat ons blij zijn een gouden punt Dat kan tellen voor die 3e plaats ! Succes verder voor club 👍
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Zijn zwakste cijfers ooit vertellen niet het volledige verhaal: waarom Club Brugge op zijn hoede is voor ene Kevin De Bruyne
  PREMIUM
  Premier League

  Zijn zwakste cijfers ooit vertellen niet het volledige verhaal: waarom Club Brugge op zijn hoede is voor ene Kevin De Bruyne

  Minder betrokken, minder baltoetsen, minder splijtende ballen in de zestien. Nooit zoveel balverlies, nooit zoveel verkeerde passes, nooit zo weinig assists. En toch weten de scouts van Club Brugge maar al te goed dat ze de Rode Duivel dinsdag in de Champions Leagueclash met Manchester City beter niet uit het oog verliezen. Uw krant analyseerde de prestaties van Kevin De Bruyne in het seizoen 2021-22 en keek door de cijfers heen: “Er schuilt gevaar.”