BELGA
Volledig scherm
© BELGA
1
EINDE
1
 • Hans Vanaken 27'
 • Ander Herrera 15'

Jan Breydel in lichterlaaie! Club stunt en houdt Messi, Neymar en Mbappé op 1-1

Champions LeagueEen stunt! Wie had dat durven denken? Club Brugge-PSG: 1-1!  Met dank aan het wervelende duo De Ketelaere-Lang, dirigent Vanaken en de onverzettelijkheid van Mata, Balanta, Hendry en co. Er zat eigenlijk nog meer in, maar Jan Breydel stond met een oververdiend punt tegen Messi, Neymar en Mbappé sowieso al in lichterlaaie. 

97 reacties

 • Luc Cleynhens

  8 uur geleden
  Zeer knappe wedstrijd van FCB, en deze start is sowiso de aanzet van minstens de 3de plaats !!
 • Jan Van Rompaey

  10 uur geleden
  Wanneer gaat Martinez deze Bruggse voorlijn opstellen in zijn elftal? Waar wacht hij op? Of stelt hij alleen zijn vrienden op ? Heb je die jonge kerels zien vechten voor elke bal?
 • Eric Bex

  12 uur geleden
  En dit tegen één van de beste zoniet het beste voetbalteam in Europa. Als je in jezelf gelooft, is alles mogelijk. Veel succes ook straks aan de andere Belgische voetbalteams in Europa.
 • jos kenis

  13 uur geleden
  Buiten de 0-1 heeft PSG geen uitgespeelde kansen meer gehad en dat is enkel te wijten aan de prestatie van Brugge. De mislukte omhaal van Lang had de verdiende kers op de taart kunnen zijn. Hendry, Nsoki en Sowah zijn geslaagd voor hun ingangsexamen in de CL en dat verhopen naar meer.
 • eric debanne

  13 uur geleden
  Ze verdienden zelfs meer voor hun super collectieve prestatie...3 punten hadden ze Zeker niet gestolen Maar laat ons blij zijn een gouden punt Dat kan tellen voor die 3e plaats ! Succes verder voor club 👍
 1. “Kanjer! Wereldgozer!”: heerlijke live hereniging tussen Luc Nilis en Johan Boskamp in Eindhoven
  Play
  Champions League
  4

  “Kanjer! Wereldgo­zer!”: heerlijke live hereniging tussen Luc Nilis en Johan Boskamp in Eindhoven

  Geweldig intermezzo tijdens de live uitzending van PSV - FC Midtjylland op het Nederlandse RTL7. Luc Nilis (54) die speciaal even langs de tafel kwam om Johan Boskamp (72) te omhelzen. De emotionele Nederlander knuffelde Nilis hartstochtelijk terug. De twee leerden elkaar goed kennen in het seizoen 1993-1994, toen Anderlecht met een vlot scorende Nilis de dubbel titel-Belgische beker pakte. Het jaar erop trok de aanvaller naar PSV.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.