BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
Paris Saint-Germain PSG
 • 27' Goal Hans Vanaken
 • Ander Herrera Goal 15'

Jan Breydel in lichterlaaie! Club stunt en houdt Messi, Neymar en Mbappé op 1-1

Champions LeagueEen stunt! Wie had dat durven denken? Club Brugge-PSG: 1-1!  Met dank aan het wervelende duo De Ketelaere-Lang, dirigent Vanaken en de onverzettelijkheid van Mata, Balanta, Hendry en co. Er zat eigenlijk nog meer in, maar Jan Breydel stond met een oververdiend punt tegen Messi, Neymar en Mbappé sowieso al in lichterlaaie. 

97 reacties

 • Maria Nuytkens

  1 maand geleden
  Zeer knappe wedstrijd van FCB, en deze start is sowiso de aanzet van minstens de 3de plaats !!
 • Jan Van Rompaey

  1 maand geleden
  Wanneer gaat Martinez deze Bruggse voorlijn opstellen in zijn elftal? Waar wacht hij op? Of stelt hij alleen zijn vrienden op ? Heb je die jonge kerels zien vechten voor elke bal?
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  En dit tegen één van de beste zoniet het beste voetbalteam in Europa. Als je in jezelf gelooft, is alles mogelijk. Veel succes ook straks aan de andere Belgische voetbalteams in Europa.
 • jos kenis

  1 maand geleden
  Buiten de 0-1 heeft PSG geen uitgespeelde kansen meer gehad en dat is enkel te wijten aan de prestatie van Brugge. De mislukte omhaal van Lang had de verdiende kers op de taart kunnen zijn. Hendry, Nsoki en Sowah zijn geslaagd voor hun ingangsexamen in de CL en dat verhopen naar meer.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Ze verdienden zelfs meer voor hun super collectieve prestatie...3 punten hadden ze Zeker niet gestolen Maar laat ons blij zijn een gouden punt Dat kan tellen voor die 3e plaats ! Succes verder voor club 👍
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.