BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
Paris Saint-Germain PSG
 • 27' Goal Hans Vanaken
 • Ander Herrera Goal 15'

Jan Breydel in lichterlaaie! Club stunt en houdt Messi, Neymar en Mbappé op 1-1

Champions LeagueEen stunt! Wie had dat durven denken? Club Brugge-PSG: 1-1!  Met dank aan het wervelende duo De Ketelaere-Lang, dirigent Vanaken en de onverzettelijkheid van Mata, Balanta, Hendry en co. Er zat eigenlijk nog meer in, maar Jan Breydel stond met een oververdiend punt tegen Messi, Neymar en Mbappé sowieso al in lichterlaaie. 

97 reacties

 • Maria Nuytkens

  1 maand geleden
  Zeer knappe wedstrijd van FCB, en deze start is sowiso de aanzet van minstens de 3de plaats !!
 • Jan Van Rompaey

  1 maand geleden
  Wanneer gaat Martinez deze Bruggse voorlijn opstellen in zijn elftal? Waar wacht hij op? Of stelt hij alleen zijn vrienden op ? Heb je die jonge kerels zien vechten voor elke bal?
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  En dit tegen één van de beste zoniet het beste voetbalteam in Europa. Als je in jezelf gelooft, is alles mogelijk. Veel succes ook straks aan de andere Belgische voetbalteams in Europa.
 • jos kenis

  1 maand geleden
  Buiten de 0-1 heeft PSG geen uitgespeelde kansen meer gehad en dat is enkel te wijten aan de prestatie van Brugge. De mislukte omhaal van Lang had de verdiende kers op de taart kunnen zijn. Hendry, Nsoki en Sowah zijn geslaagd voor hun ingangsexamen in de CL en dat verhopen naar meer.
 • eric debanne

  1 maand geleden
  Ze verdienden zelfs meer voor hun super collectieve prestatie...3 punten hadden ze Zeker niet gestolen Maar laat ons blij zijn een gouden punt Dat kan tellen voor die 3e plaats ! Succes verder voor club 👍
 1. Verschil kon niet groter zijn, toch ziet Youri Mulder dat Club Brugge stapsgewijs Ajax achterna gaat
  PREMIUM
  Champions League
  8

  Verschil kon niet groter zijn, toch ziet Youri Mulder dat Club Brugge stapsge­wijs Ajax achterna gaat

  ‘Amsterdam, Amsterdam, de stad waar alles kan’. Terwijl Ajax zich tegen Dortmund plotsklaps tot outsider voor Champions League-winst bombardeerde, werd blauw-zwart door Man City in de vernieling gespeeld: “En toch bevindt Club Brugge zich nu in de fase waarin Ajax zich in 2019 bevond”, weet Youri Mulder. Waar ziet hij gelijkenissen? En waar kan Club nog stappen zetten?