Volledig scherm
© EPA

Italiaanse media prijzen vechtlust Club: “Tien Belgen wachtten dapper juiste moment af, deklat redde Lazio van vernedering”

Champions LeagueGeen achtste finales van de Champions League voor Club Brugge. Charles De Ketelaere schoot tegen Lazio de ultieme kans op de dwarsligger: 2-2. De Romeinen ontsnapten, zo zag ook de Italiaanse pers. “Toen Simon Mignolet naar voren kwam, stonden de ogen van de Lazio-spelers wijd open van angst.”

5 reacties

 • Frits Vandenberge

  3 maanden geleden
  Sterke prestatie van Brugge. Jammer dat Sobol zelf voor zijn 2e geel zorgde op het moment dat de bordjesman al klaarstond om hem door Deli te vervangen. Ook Balanta was niet in zijn gewone doen. Vreemd voor een speler die de Zuid-Amerikaanse Champions League gewonnen heeft. Zoals de Italiaanse kranten ook schrijven: sterke tactische keuzes van Clement, ook door Lang te vervangen door Deli waardoor het evenwicht in de ploeg bewaard werd na de rode kaart.
 • devos gino

  3 maanden geleden
  als je het leest ze hebben zelf 20j moeten wachten dus zo groots was de poule niet waar ze inzatten dortmund was buiten proportie brugge heeft ook geluk gehad dat het juist corona was anders halen ze hier geen 3 punten het was een zwakke poule
 • Jos Vannuffelen

  3 maanden geleden
  Inderdaad Ricci, ik begrijp ook niet waarom Balanta soms de voorkeur krijgt op Rits. Hij heeft nog nooit deze voorkeur kunnen rechtvaardigen maar ja Clement zal het wel beter weten zeker.
 • Ricci Latte

  3 maanden geleden
  Proficiat aan de Brugse spelers, jammer dat enkelen onder hen ver onder niveau speelden met veel balverlies en doelpunten als gevolg.En ja, Clement had al veel vroeger 2 spelers dienen te vervangen, Sobol vanwege geel en te traag, Balanta die méér balverlies en slechte passes gaf dan dat hij goede dingen deed. Nu ja, it's a game.
 • Sjonny Martero

  3 maanden geleden
  Gisteren was Club Europese top in teamplaying, vechtlust en klasse. Wie dit niet ziet moet wel erg fanatiek zijn. Goed voor het Belgisch voetbal.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"