Internationale pers ziet hoe De Bruyne na moeilijke eerste helft City bij de hand nam: “Hij was overal en gaf z’n ploegmaats vertrouwen”

Champions LeagueHet was misschien niet zijn allerbeste match, maar de UEFA bedacht Kevin De Bruyne na afloop van de halve finale tussen PSG en Manchester City toch met de trofee voor Man van de Match. De Rode Duivel werd mede daardoor ook weer bejubeld in de internationale pers. 

29 reacties

 • Moreno Tecchio

  1 maand geleden
  Het enige wat ik gezien heb is een bende hypocrieten miljarders die zich in de kijker willen stellen met BLM maar zelf geen cent afstaan aan de 150000 kinderen in Afrika die tijdens de wedstrijd ondertussen gestorven zijn van de honger of oorlog .
 • APERS IGNACE

  2 maanden geleden
  KDB is gewoon wereldklasse , geen showoff man zoals die twee van PSG maar gewoon 90 minuten gaan voor elke bal . Heb je zijn shirt gezien zeiknat , die van Mbape was nog kurkdroog !
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  Ben een échte KDB fan : zeker weten ! Maar : gisteren was hij ondermaats ! Objectief zijn heeft ook charmes !
 • victor vandesande

  2 maanden geleden
  Wees gerust dat De Bruyne exact goed wist waar hij die bal wou hebben , en met zijn traptechniek kan hij dat nog feilloos uitvoeren ook. Weinigen gegeven...
 • Marc Wouters

  2 maanden geleden
  Guardiola, Martinez, de internationale pers... Ze kennen er allemaal niks van. De echte kenners zien hier bij de reacties op dit soort van artikelen.
 1. En nu in de voetsporen van ‘CR7' en Henry treden: palmares van Kevin De Bruyne oogt alsmaar indrukwekkender
  PREMIUM
  Buitenlands voetbal

  En nu in de voetsporen van ‘CR7' en Henry treden: palmares van Kevin De Bruyne oogt alsmaar indrukwek­ken­der

  Als jongen uit een klein dorp droom je niet van de Carabao Cup, zoals de Engelse Football League Cup met zijn commerciële naam heet. Kevin De Bruyne (29) heeft er sinds gisteren vijf op zijn Wikipediapagina staan. Nu al een legende op het palmares van Engelands minst prestigieuze beker. Een derde landstitel komt er straks met zekerheid nog bij, later ook een eerste Champions League en een tweede opeenvolgende Player of the Year-trofee?
 2. RECONSTRUCTIE. Hoe De Bruyne in de zomer van 2015 bijna in Parijs belandde: “PSG wil 10 miljoen commissieloon betalen”
  PREMIUM
  Champions League

  RECONSTRUC­TIE. Hoe De Bruyne in de zomer van 2015 bijna in Parijs belandde: “PSG wil 10 miljoen commissie­loon betalen”

  Een zomer lang werd er getwist over transferbedragen en commissielonen. In 2015 speelde Kevin De Bruyne (29) bijna voor Paris Saint-Germain en niet voor Manchester City. Gelekt e-mailverkeer onthult de miljoenenpoker tussen clubs en makelaars. Didier Frenay, zakenpartner van Patrick De Koster, in een e-mail naar City: “Kevin is onze prioriteit, maar…”
 1. “Pa, ik ga dat zelf doen”: een exclusieve inkijk in de onderhandelingen rond monstercontract Kevin De Bruyne
  PREMIUM
  Premier League

  “Pa, ik ga dat zelf doen”: een exclusieve inkijk in de onderhande­lin­gen rond monstercon­tract Kevin De Bruyne

  Wat je zelf doet, doe je beter. Zo weet ook Kevin De Bruyne, zelf onderhandelaar van het duurste contract uit de geschiedenis van Manchester City. Vader Herwig, zijn eerste hulplijn, gidst ons exclusief door het onderhandelingsproces waarbij de speler zelfs opdracht gaf tot data-analyses: “Kevin is trots. Mag ook. Hij wist heel goed wat hij wou en je ziet dat zijn interesses zijn verbreed.” Een reconstructie van wat er zich achter de schermen afspeelde.
 2. De Bruyne gaat in Champions League op zoek naar zijn referentiematch: “Zet uw tv op en geniet!”
  PREMIUM
  Champions League

  De Bruyne gaat in Champions League op zoek naar zijn referentie­match: “Zet uw tv op en geniet!”

  Op zoek naar zijn achtsterrenprestatie in de Champions League. Zo één die alle groten ooit hebben neergezet: Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Neymar, Robert Lewandowski, ... In de dubbele confrontatie met PSG gaat Kevin De Bruyne (29) vol voor zijn ‘career defining moment’, zijn stempel op de internationale voetbalgeschiedenis. Guardiola knikt: “Wanneer Kevin beslist om te gaan, is hij niet meer af te stoppen.”